PATRICIA- Mamma till tre små!

En kväll på Kolymbia!

I går efter hela dagen plaskandes i poolen och i havet så gjorde vi oss i ordning! gick och åt lite middag, därefter likt alla andra tog vi en promenad till den lilla staden Kolymbia!
Jag måste få säga, att Rhodos i sig inte är någon speciellt fin ö! inte i jämförelse med Kefalonia, Kreta, Zakhyntos, Paros.. Lite besviken vart man, för här är det verkligen inga som helst grön-områden och allt är bara belagt mellan bergen, stränderna har inte heller imponerat på oss! det är bara sten, likt på många ställen här omkring öarna i Grekland. Men har aldrig varit med om att det är stenbumlingar innan man kommer ner till stranden! så här är de badskor som gäller innan man tar sönder fossingarna.

Men hotellområdet är ju oerhört vackert, och vi har 8 olika pooler och massor för barnen! så inte ett ont ord om hotellet i sig, men utanför är de rätt trist.
Vi gick iallafall in till kolymbia, vägen dit var bara platt, sandig och stenig! som de nyss varit en vulkan och tagit död på allt. Men när vi kom in till orten så fanns det små butiker här och var, musik, uteställen, caféer och massa små affärer att gå in på! genast blev vi på bättre humör. Novalie sprang runt med en glass och lyssnade hela kvällen, hittils så har hon än inte grinat. Förstår inte vad de är med henne! gud, jag själv blir gnällig när värmen bara stryper tag om en. I kväll så blir det middag, och disco för småttingarna! jag och Linus har sovit dåligt, lagt oss sent och gått upp med tuppen! så de blir en härlig och lugn kväll kvar på hotellet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trees, mamma i London

    Va roligt att du bloggar därifrån =)
    Trist att det är så… Jag kände själv likadant när jag var i grekland.. blev nästan ’deprimerad’ pga det, men ni får hänga på hotellet lite mer då bara 😀 Tur ni har massa pooler och underhållning på kvällarna!
    Njut nu!! Kramis

stats