PATRICIA- Mamma till tre små!

En krämig pasta carbonara!


Snabblagat, och hur gott som helst ♥
Jag kollar sällan recept om de inte är något kött som ska ha någon precis grad. Så jag kommer ge er receptet, men jag har höftat en hel del.

Du behöver för 6 portioner (räknar alltid in två matlådor)
Bred pasta
2 paket bacon 
1 lök röd eller gul beroende på tycke och smak
3 ägg
ca 4-5 dl grädde

Steker bacon ihop med löken, ställer den åt sidan när de är klart! när pastan är färdigkokad så häller jag ner den färdiga röran ner i kastrullen, tillsätter grädde, saltar, pepprar, (vitpeppar!!) har jag i.
Låter de koka upp lite lätt, i med äggen och rör runt tills de blir sådär grynigt som en carbonara ska vara! och enligt mig ska den va riktigt het när den serveras.
Riv på lite parmasanost och sen har jag gärna lite persilja till 🙂 tar 15 min (pasta-tiden som ska hinna kokas upp). Snabbt, en hit hos barnen och ur gott! alltid godast dagen efter i matlådan också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Gott det ser ut! Ett tips är att använda riktigt sidfläsk,:) och att ha i massa grovriven parmesan i såsen, mums! Ger sådan smak

stats