PATRICIA- Mamma till tre små!

En godmorgonfilm!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4TN5j4M0zqA&feature=youtu.be[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  HAHA Wilja är ju döskön verkligen, satt och log här och kul och se den lilla Nova som är så söt! 🙂 Jättekul med videos! Tack för en härlig blogg. P.s. Jag hoppas allt vänder för dig snart med allt som hänt och att julen och det nya året ger dig nya krafter. Kram

 2. bella

  Ni är så sjukt söta allihoppa, jag ler varje gång jag kollar på era fina klipp, jag hoppas att det fortsätter komma in klipp, ha det bra bästa du, jag älskar din blogg!

  PS bry dig inte om allt dom skriver om att du inte älskar båda lika mycket, dom måste skämta, ena dagen säger dom att du visar mindre kärlek till wilja och nu har dom bytt till lilla novalie, de här måste vara ett skämt, skrattretande haha! KRAM

 3. Sofi

  Så söt Wilja är bara älskar kolla på när ni gör era filmer tillsammans man får ett jätte leende på läpparna 🙂 Bägge dina barn är jätte söta fast Wilja har charmen att få en att bara vilja se fler såna filmer på er två:) Fortsätt med detta de får en att må bra och bara älska din blogg mer Kram /S

 4. Linda

  Ursäkta, men hur har man ens mage att kommentera att Patricia inte älskar Novalie lika mycket som hon älskar Wilja?
  Du kan nog inte läst hennes blogg länge, bläddra tillbaka några sidor så får du se hur mycket hon ÄLSKAR båda sina barn. De strålar av kärlek i denna bloggen, något som du knappast kan ha märkt. Hon älskar båda sina barn lika mycket, hon är en helt fantastisk mamma. Och om du inte förstår de borde du skämmas.

 5. Miriam

  Patricia har blivit ”anklagad” för att inte älska Wilja lika mycket o.s.v., det är väl inget konstigt att hon gör en video med Wilja?! Novalie var ju med för att man skulle få se henne också, Patricia har ju blider på Novalie nästan hela tiden och med Wilja inte lika ofta. Och när hon gör EN video med Wilja så älskar hon henne mer??!!!
  HERREGUD,nu får ni skärpa er, hur gamla är ni egentligen? Novalie är inte en liten bebis längre kanske men Wilja är ju den som kan prata! vad ska NOvalie göra i videon?

 6. Hanna

  haha men guu så söta ni är! 😀
  styrkekramar till dig patricia efter det du genomgår nu!
  och du.. jag läste om ditt inlägg om din kropp… jag skulle kunna döda för den! jag hade aldrig kunnat gissa att du gått upp i vikt av de bilder jag sett på dig. När du mår bättre kommer du kanske kunna ta tag i träningen igen om du känner för det 🙂 Du är så vacker så se inte ner på sig själv! Kramar!

 7. hakfjdidj

  Tänkte inte kommentera men jag tänkte på exakt samma sak som Mille. Gud vad det märks hur mycket mera du älskar Wilja. du tittade inte ens åt Novas håll? Allt var bara Wilja Wilja Wilja. Det här var vidrigt att se. ser ju ut som din andra dotter blie det utfryst. Och Miriam Nova är ingen liten bebis, hon är snart ett år. Så du menar att inte Nova ska få någon uppmärksamhet alls bara föör att hon inte kan prata? Patricia kollar ju inte ens åt hennes håll.

  Jag förstår att det aldrig varit någon svartsjuka hos Wilja när jag ser det här. Ursch.

 8. Sofia

  Så söta!
  Såg att en skrivit om videofyme där uppe. Skillnaden är väl att ingen kan ta dina videos som man kan på youtube och på videofyme får du pengar för varje visning. Det är lite reklam i början av klippen, men det kan man ju leva med ;).

 9. Miriam

  svar till Milla: herregud, det är ju Wilja som kanske har förmågan att prata än så länge, Nova är ju så liten fortfarande, man ser ju ändå hur Patricia säger saker till båda och bryr sig! att kommentera det var väl onödigt..

 10. Miriam

  Hej, först och främst vill jag säga att ni är FÖR BEDÅRANDE, underbart. Sen vill jag också säga att jag älskar din blogg. Jag har läst den i snart ett år efter att jag såg ett antal länkar på en annan blogg, jag kollade in alla bloggarna med det var din jag fastnade på. Jag blir så glad över att se dig och din fantastiska familj och hur ni älskar varnadra och hur du älskar dina barn, hur du kan vara en underbar ung mamma och samtidigt ha ett eget liv, grymt!
  Jag är en sån som gärna kollar in Kissies och Blondinbellas bloggar nån gång per dag men det är mest på kul, efteråt är det ju bästa, då jag går in på din blogg! du skriver inspirerande tips och känslosamma inlägg, fortsätt så!
  kram till dig och din familj!

 11. Pernilla

  Men herregud Milla, letade du efter något att klaga på eller? Såg du inte att Nova hade fullt upp att leka och sket väl fullständigt i video-inlägget, tror inte hon tog illa upp direkt.

  Du är grym Patricia.

 12. Linda

  Haha, ja än så länge så är det ju bara Wilja som pratar! haha herregud! orka leta fel och ha nått att klaga på… :O

  Vilken mysig film, ni är så kläppa! haha ”tjenare mannen!!…hahaha
  <3

 13. Milla

  stackars lilla nova som blir helt utanför:( du tittar ju inte änns åt henne på hela filmen 🙁 du kunde väll pratat med båda barnen lika?

 14. Annika

  Du tjänar pengar på varje klick om du lägger upp dina videor på videofyme 🙂 tycker jag verkligen att du borde göra!!

 15. Tina

  Hejs! Jag bor i London och följer din blogg – gillar den skarpt!
  Söta videoninlögg….Wilma är så himla söt !!
  Och du verkar vara en så stark tjej ich mamma. – en förebild!:)

  1. mammasangel

   Men va roligt att höra att någon i London är läsare av min blogg :), ja, Wilja är söt hon! tack så mycket. Kramar.

stats