PATRICIA- Mamma till tre små!

En go liten Wilja!

 En Puss till alla fina läsare från Wilja ♥
Idag åkte jag och hämtade hem den här lilla godingen från stan! Jag va så glad över att se henne, men de första hon frågade var: Var är min Novaliiiiee???
Jag lämnade koppfian hemma med Pappa, och besvikelsen blev stor i hennes ögon! Men hon blev snabbt jätte glad och hoppade upp i vagnen!
Vi gick en snabbis och hittade en tröja till Pappa Linus som vi överasskade honom med när vi kom hem! Wilja lovade heeela vägen att inte säga till honom var de var.

När hon gick till honom med kassen här hemma så flinade hon upp stort och sa: Jag har köpt en tröja åt dig! 😀 haha, gullunge..
Resten av kvällen har vi lekt som bara den! Vi har bakat bullar, nu strejkar både kropp och knopp.
Så nu blir de sängen! Vet ni även vad? Kära novalie är FORTFARANDE vaken! vi har nattat om henne från 19.30 utan lycka.. ibland blir de såna kvällar!

Gonatt på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BECCA- Mode, foto och vardag!

    Måste berätta!

    Igår så åkte jag upp till stockholm, då satt Wilja och hennes pappa på samma tåg från Gnesta. Gud så underbar unge du har! Så himla söt, kunde inte sluta titta på henne! Hon verkade så himla lycklig och glad! 😀

    Kram

  2. HAHA

    ”pappa linus” sluta lek att linus är wiljs pappa. Tror inte du skulle va så förtjust i om Simon kallade sin tjej för mamma.

stats