PATRICIA- Mamma till tre små!

En bukett med blommor, gör vem som helst glad.

10369738_10152461263669120_8578452969656409527_n-001
I bland så har man bra dagar, trots att något inte är riktigt bra.
I går så fick jag världens huvudvärk, jag har bara haft två migränanfall i hela mitt liv, då ligger jag och kräks minst i tre dagar.
Den här gången är de inte lika illa! kan fortfarande göra saker, huvudet är bara tjockt och tungt. Men eftersom migräntabletten inte hjälper, så är de bara kraftig skallebank som man fint säger. Alvedon – sen så är de bra! I dag så har jag fått köpa mig pioner, då är hela dagen perfekt.
Åkte ner till Hemtex! vårt sovrum fick nya och fräscha gardiner, bort med dom mörka! för nu kom ju sommaren.
Hittade två dynor till balkongen, sprang faktiskt in på Myrorna och hittade en fin tvålkopp och en liten lykta!

Tanken var att ordna med rabatten i dag när jag ändå var hemma, men… det tar vi en annan dag, de orkar jag inte.
Snart kommer alla hem, maten ska lagas sen så gör vi kväll här hemma.

10369977_10152461263544120_8574219092172861484_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej Patricia!
  Nu ska jag göra lite god reklam för min mans hemsida. Har sett att du tar mycket bilder(såklart!) för du har en blogg, men också bilder på dig själv, alltså professionella bilder. Därav tänkte jag göra reklam för min man, kika in på hans tok snygga hemsida och dela den gärna, boka gärna en fotografering för en billig summa och jag garanterar dig att du kommer att bli super nöjd!! http://www.mikephoto.se

 2. Glada Apan

  Hej,
  Migrän är inget roligt. Vad bra att du kom iväg en sväng ändå. Gissar att du fick flera kommentarer från familjen när de såg hur fint du gjort. Romantiskt. Hoppas du hann med en glass innan eller efter Hemtexbesöket, det löser ju inte migrän men det lindrar alltid med en glass.

  Tack för fin och välskriven blogg, vi läser den lite nu och då. Vi gillar ju barn av förklarliga anledningar och det är roligt att följa många barn och se vad de gillar.

  Ta hand om dig!

  http://www.gladaapan.se (Leksaksaffären på nätet du vet)

stats