PATRICIA- Mamma till tre små!

En bra dag för mig!

Senast överförda218
Härliga efterlängtade Måndag♥
Vi började den här morgonen med att kasta oss upp ur sängarna, barnen var så glada över att få klä på sig och åka till alla kompisar, och Mamma var glad för att få besöka kära gymmet igen efter flera dagars ledighet. Solen sken, så det gjorde saken ännu bättre! efter passet fick jag i mig lite kaffe & satte mig på tåget mot skolan.
Väl framme så fick vi syn på den nya kullen som börjar på skolan! vi är inte nyast längre, haha! kommer ihåg känslan när man stirrade ner i backen när man gick igenom alla som stod och jobbade, granskade en från topp till tå, kommer ihåg den känslan så väl!

Vi har haft lite teori, och ska göra rakpermanent på Torsdag! ska bli kul att se hur resultatet blir.
Är också fullt uppbokad i ett par veckor fram med många fina läsare som ska göra sig sommar fina & blonda! ”Nej, inte alls avis på er som har långt hår och kan färga hur ni vill”.
Alla gör sig verkligen ljusa nu, lite sugen blir man allt. Men ska inte, är duktig numera! första gången på… år, har jag skaffat mig en utväxt! den ni, de kryper i hela kroppen när jag ser de, men de är bara att stå ut! solen kommer ju göra håret successivt ljusare med tiden.

Här hemma så är barnen ute och hoppar studsmatta med Pappa, och jag har plockat undan lite för att göra i ordning för kvällen!
Har överraskat Linus tills på Lördag också, men mer om det i ett annat inlägg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

  Kan du ge lite tips på hur man kan bli blond? Ska man börja med att göra slinger? Hoppas på svar 🙂 kram

 2. Emma

  Åh vad kul med rakpermanent! Går själv och gör det varje år så hoppas du kommer behöva en modell framöver för jag ställer gärna upp!:D

 3. Sandra

  Jag är så fascinerad av dig och ditt driv. Vart hittar du alla krafter?
  Själv är man mamma till en 1 1/2 åring, och alldeles för många kilon kvar, och en sambo som inte är sen på att påpeka det.
  Jag vet inte riktigt hur jag ska ta tag i det. Har du några tips?

  Känner inte dig, men utifrån vad du delat med dig i bloggen så verkat du vara en sjukt stark brud med massa krafter och ett jävla driv att få allting att funka, vare sig det är en tuff period i ditt liv eller inte. Inte många som har det i sig ! Keep it up! 🙂

  Ha det bäst! 🙂

 4. Emilia

  Ååh vart kommer byxorna från?? Eller är det en kjol?
  Super gulligt om du har lust att svara!

  Ha det bäst!

stats