PATRICIA- Mamma till tre små!

En bild säger mer än tusen ord.Det blir inte mycket i text, bilderna får tala för sig själv!

Underbara små barn.
Att jag någonsin tänkte tanken: Hur kan man älska sina barn lika mycket?
Det är en villkorslös kärlek! Jag är helt förälskad, från första stund.
Ska berätta mer om det när jag skriver ner min förlossningsberättelse!♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  STORT GRATTIS ! Har följt din blogg länge nu och den är super bra. Du skriver så kloka ord. Njut nu av tiden med den lilla och din familj. Det är ju lätt att känna stress efter att blogga ( bara för att det är så kul) men vi alla trogna läsare finns kvar och väntar tålmodigt på nästa fina inlägg.

  HA en bra dag !! 🙂

 2. Kristine

  Stort grattis till den lilla tjejen:) så söt!
  Gillar din blogg massor läser många men din slår allt, så spännande att gå in här varje dag! Njut nu:) kram kram

 3. Linda

  Fantastiska fina ni!!! Så glad för er skull! Grattis till ännu ett vackert litet underverk!

  Återkom med bild på lilla nya sessan så får du en tavla till henne också 🙂 KRAM!

 4. Jeanette

  Ja att en bild säger mer än tusen ord är verkligen helt rätt, gud så bedårande söt.

  Grattis åter igen 😀 verkligen ett super duperfint namn ni valde.

 5. Evelina

  Hej Patricia!
  Jag är en 18-årig tjej som började följa er när Wilja var ungefär ett halvår och har sedan dess varit fast.
  Jag tycker att du är en helt fantastiskt fin person av vad man får utav att läsa och följa dig i bloggen och jag beundrar dig oerhört!! Så äkta, rolig och jordnära!

  …och självklart blev jag så glad när din ANDRA prinsessa föddes i fredags, SÅ MASSA GRATTIS TILL DIG, Pappa LINUS och Storasyster WILJA!!! Du har kämpat otroligt hela graviditet och du är nu värd all kärlek och vila! Att det blev en liten Novaliè var ju kul, det är enligt mig världens finaste flicknamn och jag har sagt läääänge "att min dotter ska heta Novalié om jag någongång får en" så bra val av namn, hihi.

  Jag hoppas att du fortsätter vara precis som du är även fast du nu har två tjejer att ta hand om nu! Du är så braaaa!

  KRAMAR från Evelina

 6. Sandra

  Vilket otroligt vackert barn!
  Din blogg blir bara bättre och bättre, avundas dig nåt otroligt. Två fina flickor. Otroligt 🙂
  Ha det så bra 🙂

 7. Jenny

  Hon är så himla fin Patricia;)
  Tycker hon är väldigt lik Linus! Är hon inte de? 😉
  De har ni gjort bra;) Grattis återigen! Nu längtar jag ännu mer efter min lilla;)
  Kram kram

 8. Nickan

  Gud så underbart söt, rund och gó hon är!!
  Det har ni gjort bra. Du ser jättepigg och lycklig ut:)Längtar efter förlossningsberättelsen;
  Njuuut nu. Kramar

 9. Mikaela

  Åh, grattis till er!! 😀 Vilken liten underbaring. Och valet av namn är ju helt super. Jättefint! Blev en kul överraskning att kika in här på bloggen idag 🙂

  Nu längtar jag ännu mer efter vår 2a 🙂

 10. Sandra

  Åh, jag blir alldeles varm av att gå in på din blogg! Det har varit mkt med mig sista tiden så har inte suttit vid datorn mkt alls. och vipps när jag kommer in på din blogg så har erat mirakel kommit! GRATTIS! 🙂
  Hoppas att du har haft en bra förlossning och att allt har gått bra. Åh, blir så glad! 🙂 <3

 11. Esmeralda<3

  Hej!
  Ville bara tipsa dig om att "dagens blogg" just nu pågår i min blogg. Var 50 kommentar resulterar en vinnare.
  Var gärna med och delta så har din blogg chansen att visas för alla mina läsare:)
  Ju fler gånger du deltar desto större chans att vinna!

 12. Linnea

  Hej! För det första måste jag bara skriva att du har världens finaste barn och sedan måste jag bara skriva att det är jätte roligt hur man kan gå runt på olika bloggar och sedan klicka in sig på din och se att du är tillsammans med mitt ex kompis Linus, jätte roligt! Ni är så fina tillsammans =) All lycka till er =)

 13. nathalie 18 år och gravid

  Grattis Patricia! En så fin liten prinsessa. Jag önskar er all lycka till och hoppas att jag får följa med er i er nya vardag nu när lillskrutt har kommit 🙂 Jag är så himla glad för eran skull. 🙂 Och du ska veta vilken stor förebild du är för mig nu när jag snart ska bli mamma jag med! Jag ser verkligen upp till dig och tycker du är en otroligt bra mamma!
  Kramar

 14. Anna

  Underbart söt tös du fått! 🙂
  Vem liknar hon mest?
  På allra första kortet du publicerade så liknar hon nog mest Linus men sen är det nog lättare för er att se. 🙂
  Stort Grattis i allafall och jag ser framemot att få höra din förlossningsberättelse! 🙂

 15. Janni

  Helt otroligt vad vacker lilla flickan är. Så söt att man nästan svimmar. Förstår att kärleken är gränslös.
  Du är bra stolt nu va 🙂

stats