PATRICIA- Mamma till tre små!

– Du är en go liten skit!

♥ Mammas envisa lilla troll ♥

Nu har hon äääntligen somnat in för lite lunch efter att ha härjat runt! Hon kom ut i vardagsrummet med en macka i handen? Jahapp tänkte jag! Gick ut i köket och trodde att bröd skulle ligga överallt. Men icke! Där låg påsen precis som den skulle i skåpet! Som igår så åt vi en risifrutti. När hon va färdig så gick hon med skeden och lilla burken till köket. Linus och jag satt kvar och väntade oss de värsta i köket! så han gick ut när hon kom tillbaka. Så hade hon lagt de i påskorgen som står brevid papperskorgen!<3 Skeden låg där i också, man ska visst slänga den efter man ätit tyckte Wilja.

Sitter och kollar på ny säng åt Wilja! Blir nog en trip till Ikea i eftermiddag om linus orkar åka till Barkarby! Vill ha en säng med borttagbarsida, så hon kan gå i och ur själv. Får ju ryggskott av att lägga henne i den andra sängen! Eller om man likagärna ska köpa en växasäng på en gång?

Vi tänkte oavsett köpa en ny spjälsäng till bebis! så hon kanske ska ha den här några månader till, och sen byta till växasäng, eller vad tycker ni? Har ni några förslag? När började era barn sova i växasängen?

FÖRESTEN!!
Igår så såg jag på att Wilja började trycka lite.
Så fram med pottan! Och i hamnade de en liten korv 😀 <3 Hon blev nog lite förskräckt först, men jag applåderade och sa: Bra Wilja, va duktig du är! Och sen hela kvällen så gick hon och satt på pottan med blöja på bara för att.

Så nu är det dags för: POTT-TRÄNING! Lite smått iallafall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte - Mamma till Nikita

  Nej vi vet inte, men jag är säker på att det är en pojke. Vi gjorde ett ultraljud vecka 11+6 och blev bakflyttad så har bf 2 februari istället 🙂 Och nästa ultraljud är den 9 september och då ska vi kolla könet.

  Hittade en tråd på familjeliv där man kunde testa om det var en tjej eller kille, och det visade definitivt pojke 🙂 Så får väl se :)Vad tror du det är som gömmer sig i magen?
  Kram!

 2. natha

  jag tycker att du ska köpa en växa säng på en gång och börja vänja henne så hon inte blir svartsjuk på bebis sen, som att h*n tagit hennes säng även om ni köper en ny. jag har själv en från ikea en vit stål säng med krumelurer haha tror de skulle passa din stil 🙂

 3. Jenny

  Vår son sov jätte dåligt i spjälsängen, han gallskrek & va typ livrädd för den så när han va i Wiljas ålder så bytte vi till vanlig juniorsäng till honom med ett "fallskydd" så den har han sovit i sen dess.
  I början hade vi sängen inne i vårt rum för han kunde inte slappna av när han sov i sitt rum, på natten vaknade man av att nån stod & sa mamma & försökte komma upp i sängen så det är inga problem för barn att komma ut den 🙂 Vi köpte den här: http://www.halens.se/hem-inredning-m%C3%B6bler-sovrum-s%C3%A4ngar-253/enkels%C3%A4ng-033454/sorting$date,Descending/paging$1,52?oc=036 med tillhörande sänglåda så vi fick lite extra leksaksförvaring 🙂

stats