PATRICIA- Mamma till tre små!

Dopkorten är snart klara!


Ni som inte testat dessa goingar åk iväg till affären och köp allt till do nu! 😀 ♥
Dessa underbaringar fick jag nyss veta om när Kakan & Klara bjöd oss på lite middag!
Allt du behöver är:
Kladdkakavanilj (ballerina)
Philadelphia ost
choklad, (mörk, ljus eller vit) sen strössel.
MUMMA!

Föresten! Idag så knatade jag nästan 1.2 mil, efter jag lämnat Wonka så gick jag och fisen en längre runda till svärmor! MEN, på denna tur så bränner man lite drygt över 800 kalorier! SÅ SNÅLT. Man går och går… Men knappt en bulle är borta, och jag är den som gillar att äta flera 😉

Novas dopkort börjar nu ta form!
Ska till panduro nu och leta efter fina papper och lite smått till att göra de ’sista’ 😀 Så kul…. Dom måste verkligen skickas ut innan veckan har jag bestämt mig för!
Nu sitter vi och spånar på vad som ska bakas, CAKEPOPS blir de! Men då måste jag få låna en mixer eller matbredare utav någon.. Kan inte krossa alla för hand! Hujedamig.

Sen är dukningen klar i huvudet! Ni som vet, så hade ju Wilja små dopskjortor på sitt dop (på tallriken) de blev ju så sött! så ska börja med dom snart som möjligt. Jag panikvek ju alla i sista sekund, och de tar TID.
ÅÅÅH, vill bara ordna allt nu nu nu nu nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Ser riktigt gott ut! Får testa och göra sånna när mina barn kommer hem ifrån deras pappa. Har aldrig sett sånna förut.

  Ha en trevlig kväll!!

 2. Carro

  Sv: Nej, nu är det inte lång tid kvar men han kan inte komma snart nog. Jag är SÅ trött på att vara gravid nu. Det värsta är att inte orka med Nova-Lee. Magen är bara i vägen nu eftersom den är stenhård nästan hela tiden av sammandragningar. Går ju knappt att böja sig framåt 1 mm :/
  Nej, jag känner mig inte speciellt nervös, mest förväntansfull 🙂 Dock rädd att jag inte ska märka när det är på G och att älsko inte ska hinna komma hem från jobbet om det sätter igång på natten som med N-L. Sen oroar jag mig för Nova-Lee. Alltså om det sätter igång på natten och hon vaknar och jag behöver vara själv med henne tills svärmor kan komma eller tills älsko hunnit hem. Sånna saker oroar mig, haha. KRAM!

 3. Katta

  Jag är verkligen jätteglad och stolt över de cm jag förlorat! Är så peppad att fortsätta träna och tycker det är riktigt roligt. Det har jag nog aldrig tyckt förut. Men jag har ändå lite dåligt tålamod, vill att det ska synas på vågen också. En vacker dag så kommer det också, jag har lite väl bråttom ibland bara 🙂

  Lite sällskap på en promenad låter trevligt, tackar jag inte nej till 🙂

  En av få fördelar med att bo själv är att man får ha massa rosa hemma. Vardagsrummet är det rummet jag trivs bäst i, kan ha och göra med allt rosa 😉
  Du får se till att smyga in lite rosa detaljer när sambon din inte ser ;P

 4. Mamma Emelie

  Åh, jag vill höra aaaallt om dopplanerna och jag vill se allt.. 😉 Så himla roligt att pilla med sånt, inspirera mej!! 🙂
  Grym du e med promenaderna.. Heja heja!

 5. Nadia

  Älskar verkligen Cake pops!! Jag gjorde nyss ett dessert bord till min dotters kalas, gå gärna in och kolla om du vill ha lite inspiration :0)

 6. Ida - Mamma till Leo

  kul att planera! men svårt att välja vad man ska ha:P
  Jag gjorde också vikning av servett som skjorta, haha det tog tig, jag satt och kolla på youtube-klipp till slut kunde jag de utantill:P

stats