PATRICIA- Mamma till tre små!

Den glada 2åringen <3


Hipp hiiipp huurraa!!
Wilja har busat omkring här hela morgonen och lekt med sina såpbubblor! Eftersom kalaset är imorgon så har hon bara fått öppna nått litet nu, och imorgon ska vi kasta i oss tårta och gosaker! De betyder: att mamma ska baka hela dagen lååång! 🙂 Har bara lite stopp i skallen på vad jag ska göra.
Och vilken tårta jag ska göra! Hjälp?^^,

Morgonen började lite smått… obehagligt! höll på att bajsa ner mig.
Jag va på toaletten och badade barnen! Wilja i duschen och Novis i baljan! Ja, eftersom man blir rätt blöt så va jag rätt lättklädd… trosor och bh, thats it! Sen när jag tagit upp Novis så skulle jag hämta ett par strumpbyxor åt henne, i hallen möter jag RÖRMOKAREN! i helvete, skrek som en brud! … Han blev lika rädd han, han hade knackat! men jag hade inte hört något, och då gått in. Hade helt och hållet glömt att dom skulle komma idag! När jag kom tillbaka till toan kolla jag mig i spegeln, liknade en tomat! på riktigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofi

  Då Har hon blivit en stor flicka:) Inte illa att fylla 2år:) hoppas hon fick mycket mys av sin underbara familj och mamma som du är 🙂 /S

 2. Ängla Norberg - Livet som mamma & fru

  Grattis grattis Wilja!! 🙂 massa kramar!

  hahah, vilken trevlig överraskning! 😛 själv låser jag alltid dörren med haspen också, så man slipper konstiga besök om man inte hör 😉
  Jag vill gärna ses, vi har ju kommit i ordning rätt bra nu, Varga började på dagis nu så nästa vecka börjar hon på heltid. 🙂 kanske kan ta en sväng på stan och bara fika och strosa? 🙂 kram på dig!

 3. Helen

  haha å herregud, typiskt pinsamt ögonblick. Tur du inte gick naken för då hade rörmockaren nog blivit rödare än en tomat. Men tror nog han skämdes mest ska du se att han bara klampa in 🙂

 4. Mikaela

  Jag lider med dig då något liknande hände mig i morse, pinsamt! Men man kan ju inte låta bli att skratta lite åt det 🙂

  Stort grattis till W på 2-årsdagen!

stats