PATRICIA- Mamma till tre små!

– Del två, på frågorna.

M: Hej! Det är roligt att följa dig, du lägger ut fina bilder och verkar vara en fin person! Jag har en son som är 2,5 år! Jag undrar vart du har köpt dina blommiga trosor som du la ut på instagram? 

Svar: Trosorna är köpta på Hunke Möller i Solna 🙂

 

Sara: Låter fint i badrummet! Kan du inte lägga upp en bild? Du delar ofta med dig av de andra rummen i lägenheten, så jag känner mig lite nyfiken på er hall och ert badrum! Kram
Svar: Hej! Ja, toaletten vet jag inte riktigt. Den känns rätt privat om jag ska vara ärlig! Så vi får se om de kommer ut några bilder på den. 

 

Johanna: Hej!
Hur skulle du stylat dig som bröllopsgäst med din fina stil? 

 

Svar: Åh, vilken spännande fråga! Jag vill inte stjäla brudens uppmärksamhet, så för mig skulle det vara ohövligt att bära något vitt, inte något uppseende väckande, inte för kort klänning, inte för urringat. Alldeles lagom! Skulle valt en avslappnad långklänning eventuellt, med armar. Lös i ryggen, lite boho style. Lockat hår, och eventuellt en halvt inbakad fläta från ena sidan till den andra! några fina smycken, och en klänning med lite färg i. 

 

Karro:K an du inte tipsa lite om olika hårprodukter, enkla frisyrer man kan göra både till barn och vuxna, berätta lite om hår ectensions osv  hur är ditt hår idag efter att du fick klippa av det? Du ser alltid så bra ut i håret oavsett färg eller längd. Kram
Svar: Åh, ja men det är ett bra tips till mig! självklart kan jag göra det, skulle haft en modell hemma och fotat lite olika uppsättningar på bara, tjejerna här hemma har ju ännu inte så långt hår! Det är mycket bättre, samtidigt så färgar man ändå! men vi går ju i en frisörklass, svårt att låta bli! vi alla byter hårfärg hela tiden. 

 

Julia: Har wilja några fler syskon eller bonusförälder på pappans sida? Du har så fina barn 🙂 

 

Svar: Tack så mycket Julia! Wilja har inga syskon på sin Pappas sida, och inte heller några bonusar nu vad jag vet om! Kram

 

Kitty: Hur såg ditt liv ut första gången du blev gravid? Hade du något jobb? pluggade du? bodde du ensam eller med dina föräldrar? 

 

Svar: Oj, mitt liv var rörigt! jag jobbade på Stureplan, bodde ensam i saltsjöbaden! levde ett liv där jag endast tänkte på mig själv, festade och reste som tusan. En lång resa till Thailand månaderna innan Wilja, backpackade runt. Till Grekland, sen när jag kom hem så träffade jag Simon, vips så skulle jag bli Mamma. Men jag är glad att jag i så många år redan varit självständig, och hade jobbat och även rest. Annars hade jag verkligen inte varit redo och så lugn som jag känner mig i dag! 

 

Men Wiljas första år var oroligt, dålig ekonomi och ett dåligt förhållande. Vi tillsammans var ingen bra kombo, Simon är idag en helt annan kille än vad han var när han var 20 och blev Pappa. Han har växt 10 år på 4 år, och hans mognad i dag och hans ansvar över sin dotter är otrolig, de trodde jag inte för 4 år sedan. 

 

Erica: När du är färdigutbildad, hur ser planen ut då? Finns det en sån plan ännu? Visar dina döttrar något intresse ännu för frisöryrket? Vad är ditt bästa tips till någon som känner sig grå i håret (är sk ”råttfärgad”) men inte riktigt kommer ha ekonomin för dyra frisörbesök en gång i månaden när universitetet börjar..

 

Svar: Ja, jag har en plan! om 6 månader så är jag färdigutbildad frisör, och kommer därefter bli egen företagare. Under tiden som barnen är små så kommer jag jobba mycket hemifrån och göra hembesök eventuellt hyra stol men på deltid. Alltså så jag kommer INTE jobba som frisör på heltid. Det skulle annars innebär att jag ska stå på salong 09-19 som vanligast måndag till Fredag, och jag skulle aldrig få träffa mina barn. Jobba kan jag göra hela livet, men mina barn är små en gång i sitt liv. Tänker inte förlora tiden jag har med dom, så jag vill jobba deltid som frisör första åren, och jobba lite natt om det skulle behövas! Båda tjejerna är jätte intresserade utav att kamma, sätta upp tofsar, dom drar gärna fram stolar här hemma och sätter sig ner och sätter på varandra mina kappor och sprayar vatten i håret på varandra & leker, så de har blivit en riktigt rolig sak här hemma 🙂 Jag skulle säga slingning på dig, de behöver du inte underhålla på samma vis som en helfärg, och inte behöva göra regelbundna besök. Kram!  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats