PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens nagelförlängning!


Imorse när jag vaknade så kände jag mig rätt låg & trött efter att ha ont!
Så direkt efter jag lämnade Wilja, så hoppade jag in i en varm varm dusch, gjorde allt de där som är rääätt svårt att göra nu på slutet! speciellt i en liten duschkabin 😉 men de gick! fötterna filades, så nu är dom också mjuka & lena.
När jag va färdig så kollade jag ner på mina hemska naglar, små korta stumpar som såg mer döda ut än levande! så plockade fram alla saker, och satte mig ner och gjorde en liten förlängning på mig själv.

Många har frågat om hur jag gör mina naglar, vad jag använder och så.
Till och börja med så använder jag inga ’riktiga’ saker, utan jag har köpt Depends egna kit med förstärkning! sen använder jag tippar från kiss (likaså lim) olika filar, puts. Men inga avancerade saker alls! Tycker de är hemskt roligt att pyssla.

HÄR hittar ni mer naglar som jag gjort 🙂

De är så olika hur länge dessa håller! mina har setat ruskigt bra, då jag ändå tvättar dagligen, diskar, städar! på och avklädning på en trotsig unge! 😀 , har slagit av någon men inte så dom ramlat av. Och efter kanske 2-3 veckor börjar gelen se rätt trist ut. Mammas va fina i en hel månad, vet inte hur hon lyckades!

Men för 159:- kitet kan man inte begära så mycket! Så jag är iallafall JÄTTE nöjd över hur de blir för den lilla kostnaden. Självklart önskar jag mig en utbildning och ordentligt material! för liiite potensial har jag allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats