Ni har bett mig att faktiskt SKRIVA ner mina recept och inte bara lägga ut bilder! 😀
Tillagningstid: 45 minuter.
Tillagningstid: 45 minuter.
Fläskytterfilé
Pasta
Lök
Grädde
Creimfresh
Kantrareller
Soya
Chili
Börja med att strimla ner fläskfilén, fräs den i pannan så den får yta! Hacka ner lök och Chili (grön ir röd), och kasta ner i pannan. När det är genomstekt så ner med grädde och resterande! Låt de stå och koka ca 30 minuter. Koka pastan och servera till!
NOTERA! Linus som HATAR HATAR HATAR svamp tyckte detta va förskräckligt gott! 😀 Först sa han: Har du svamp i?!?! när han smaka av såsen, i med vanlig cremfresh så blev smaken alldeles perfekt för någon som inte gillart! 😉
Hejsan! Allt mat du lagar ser alltid otroligt gott ut! 🙂 mums man blir sugen själv på att ställa sig i köket.. Tänkte fråga hur du mår i graviditeten ? Några cravings ? Gillar att du skriver precis vad du tycker 🙂 god natt
ÅÅh! Va jäkla gott det där ser ut ^^,
Är jätte kul att du skriver och lägger ut bilder på era middagar, får massa inspiration 🙂 Tycker det är så svårt att komma på mat varje dag..
Mums va gott detta såg ut. Jag har aldrig lagat mat med chili. Kanske ska ta och köpa det när jag handlar på lördag. 🙂
Ser supergott ut! Mums! Och kantareller är nog det godaste man kan äta, har hela frysen full här hemma!:) inte lika kul att rensa men;)