PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens Mamma!

 


När barnet sover kan mamma passa på att leka med kameran! Har satt upp ett mål för mig själv nu, tog lite kort i bara underkläder för att jag ska kunna se skillnad sen. Ska verkligen försöka tighta ihop mig nu, har ju tagit bort allt socker från kosten. Med undantag för helg, så gör jag iallafall! En vecka nu, så nu fortsätter vi. Men med mer aktiv träning, ska ta mig tiden 🙂 vill ha den kropp jag drömt om, iallafall försöka ta mig dit.

Novalie har lekt rövare här hemma och ingen lugn stund! Hon röjer som en galning, klättrar upp på precis allt. Snart kommer de väl, att hon gör sig riktigt illa.
Upp och ner i soffor, och hon förstår ju inte att hon kan ramla.. blir tokig, man kan verkligen inte lämna henne en sekund, då springer hon (bokstavligen) , hon går ju hela tiden och minns inte när hon kröp sist. Men nu börjar hon snabba på sina små steg, fort som fan går det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej! Måste bara säga att din blogg är super! Och undrar om du har löshår i eller om det är ditt naturliga ?:) kram!

stats