PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens lilla Novalie!Dagens lilla älskling! ♥
Tröja: KappAhl
Byxa: Wiljas jeanstights, från Lindex.
Strumpor: PUMA

Idag har vi haft en riktig bara vara hemma dag med massa mys och matlagning! Linus kom hem lite tidigare än väntat och överasskade mig stort! Lagade supermiddag till oss, så nu är vi mätta och belåtna.
Imorgon så har mamma och pappa en dag ledigt från barn! så mysigt. Tanken va ju att ha kräftskiva, men folk har svårt att hålla planer så vi tänkte sätta oss på Josefina och mysa lite! Emelie kommer hit också, sen skulle Simon och en kompis till Linus och han hänga på! Sen får vi se om de blir en utgång på de, eller om vi stannar där!

Men kräftor ska jag fan ha… så undra om de blir en favorit i repris och köpa ett paket bara till mig själv? 😉 hm!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Jag undrar var du köper dina pärlor då jag är väldigt intresserad av att börja göra armband själv så jag skulle uppskatta om du svarar

  2. Jenna

    Fina tjejen! Vi ska ha kräftskiva om några veckor så får hålla mig tills dess, då blir det egenfångade, hoppas ni får en toppenkväll imorgon. Kram

stats