PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 34, 33+3.

Här kommer nya bilder på min såkallade FOTBOLL! Den är SÅ hård och spänd, förstår inte hur lillan får plats här inte. Och hur ska jag kunna gå fullt ut? De finns ingen plats! Helt tomt. Läskigt egentligen, jag kom ju för två veckor sen så att säga. När jag va pytte! och behövde inte ens hjälp med andningen 🙂 2 nätter i kuvös, och sen bara värmemadrass resterande 3 veckor!

Här kom iallafall VECKANS bilder på magen!<3
ÅÅÅÅÅÅÅÅ föresten! Jag fick grepp om lillans fot förut uppe vid revbenen! flyttade hela henne, ååååh min lilla skrutt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  HEj hej. Vilken fin mage du har:D Hur känns det att bli mamma då? kram kram
  mammatillsilas.blogg.se
  användarnamn: silas
  lösen: pringles

  kram kram

stats