PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagen efter!


Idag har jag gjort så lite som möjligt, på så lång tid som möjligt!
Helt dö har jag varit, skakis fram till efter kl 6. Tacka gudarna för att man inte är ute ofta, hur fan pallade man? jag kommer vara trasig i veckor efter de här.
Men har man kul – ja, då är de väl värt det trots dagen efter!
Stora lyckan för mig idag var att få hem min älskade tjej, och varje gång jag hämtar henne så imponeras jag av hur stor hon är, och va duktig hon är!
Pratar som hon aldrig gjort något annat nu, och så jäkla go! ’Mamma är bakis idag’ eeeh.. Inte pappa som sagt något va?
Sen sitter vi på tåget, och jag säger: Där Wilja ska vi sitta, så kläcker hon ur sig: ÅÅH, NAAAAAJS! alltså.. de låter mycket roligare ur barnamun. Men min lilla flicka håller verkligen på att bli stor! och stort tack till Wiljas Pappa som hjälpte mig på tåget med henne & all packning då jag inte hade någon vagn med mig.

Dagen har varit klockren, inte ett gnabb med fröken! hon la sig i sängen utan tjaffs vid 20, och somnade på direkten. Nova lägger vi ju bara i sin säng med napp så somnar hon direkt – så jävla skönt, förstår inte att de kan vara så lätt ibland, men även så svårt för andra? för jag har ju verkligen ett barn av varje!

Igår kom även en tjej fram till mig som läser min blogg när vi va på snaps! blev så äkta glad, känns så roligt att man vågar ta steget och komma fram och hälsa. De blir så himla äkta på något vis.. och man förstår verkligen, att bloggen inte är liten.
Så jävla starkt av dig att du kom fram! Blev verkligen skitglad.

Igår så var vi ju på Söder – älskade södermalm. Föralltid kommer den platsen ligga mig varmt om hjärtat.. Igår va de ett enda stort virrvarr av miljoner känslor i mig!
Det var fantastiskt – glatt – ledsamt – knäckande – skitroligt! allt på en och samma gång. Tillslut blev de för mycket, och jag brast! men… underbara flickor som jag har i min närhet fick mig på bättre humör, in i en taxi & åkte hem. Bäst så♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cornelia

  Åh, jag skulle också vilja gå fram till dig och säga hur mycket jag gillar din blogg! Men bor ju i Falun så är ju inte så lätt att få syn på dig, sist jag var i stockholm höll jag ögonen öppna i alla fall, men ja.. Fast vet itne om jag skulle våga, är så himla blyg haha. Är nog rädd vad du skulle tycka/tänka om mig. Men i alla fall, jag tror att du fattar att jag gillar din blogg supermycket! Läser varje dag men har blivit dålig med kommentarerna, ska bättra mig! Ha en fin dag. Kram!

 2. Annika

  Haha som man bäddar för man ligga 😀 tur att det inte händer sp ofta då. Ibland är det kul och bara bli ung igen, men det här med dagen efter är inte kul och då vet ja inte om jag tycker det var värt det haha.

  Hoppas du mår lite bättre imorgon iaf.

  Kram

 3. MichaelA

  Hej Patricia!
  Först kan jag börja med att jag älskar din blogg och att jag följt den länge!! Du har världens sötaste flickor. Nu till min fråga som inte har något med detta inlägg att göra men vad för ersättning ger du novalie?? Och hur mkt?? Jag har en nyfödd hemma och han får också ersättning men känns som
  Om han får ont i magen av babysemp och vet inte exakt hur mkt man ska ge så man inte ger för lite eller mkt?? Skulle vara tacksam för ett svar!!!

  Kram!

stats