PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagen.

Idag känns det som jag har gjort miljoner saker, men ändå ingenting.

Simon ställde sig och lagade Brunch och bjöd hem Mimmi, så satt och käka ägg & bacon vid 10 imorse! Gott.
Och ni som inte har MÄRKT det så är de Orkan ute! allt under 50 kg blåser bort, lovar! Kunde inte ens dra vagnen, flög som en liten vante! helt absurt.
Fikade snabbt, sprang till Ica i motvind och hämtade ut ett paket – HÅÅÅR! Hem, och i brevlådan hade Keratinvaxet kommit. Och en liten Present! fick lösögonfransar (GULDVIP) och godis! De tackar vi för, stammis. Oja! – dock vet jag inte när ja kommer få användning för dom? men ska bli spännande å testa sminka sig 😉 Fick även hem mitt skal till Iphonen. Ännu finare PÅ!

Hem, gjorde iordning 150 slingor. Phuew… De är de jobbigaste! att sätta i är kul, men att göra skiten! vilket terapiarbete. Sen satt vi i alla slingor på F, och GUD va fin hon blev! Kommer kort imorgon.
Sen har jag beställt hem YTTLIGARE mer hår, undra va ja kommer få för present denna gång?

Föresten så är nästan allt mitt hår borta. Setat och pillat i 2 dagar! vill byta ut de, så nytt och fräscht! + att ja ska uppdatera håret: HÖSTFÄRG, here we come.

Fick en kommentar som ja inte har någon adress att besvara till:
fint! men på första bilden…ska tavlorna hänga sådär? Vill inte verka tyken men det ser lite konstigt ut med olika färger på ramarna och olika ojämna avstång. det ser bara slarvigt ut 😛

SVAR: Ja, de är precis så tavlorna ska hänga!
En av de stora åkte i golvet, därför sitter de en mindre och mobbad på utkanten. Men att de är blandade ramar + olika stora mellanrum är meningen. Vill inte ha de perfekt! för vårt liv är stormigt med en massa känslor! Inte kul att ha allt strikt? De ska vara lite konstigt. Så vill iallafall VI ha det 🙂 och om de ser slarvigt ut i dina ögon, vet du? – de rör inte mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats