PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag SJU – Min bästa vän <3

Utan att tveka så är du min bästavän.
Och alla som läser denna bloggen, vet om det! för du nämns verkligen dagligen i den. Alla ord om dig har ingen börjar, och verkligen inge slut! du slutar aldrig att överasska mig! Så mycket glädje, finurlighet, bubblande charm i en och samma människa är helt otroligt. Hur får allt plats? en människa som dig borde alla ha i sitt liv. För FAN så mycket roligare allting blir! Du gör min vardag fulländad, – jo.. För att varje gång jag vaknar så sitter du i min soffa, eller så kommer du 10 minuter senare! blir helt enkelt inte av med dig, även om jag skulle vilja! 😉

Vi träffades på ett konstigt och udda sätt. Vi började i 7:an, och i ärlighetens namn så hade ja väl lärt mig va du hette nångång i 9:an. Jag hatade dig inte, ja visste inte vem du va! för ja la aldrig märke till dig helt enkelt! Och hur sjukt är inte de? Du HATADE mig, och ja visste inte ens vem du va? Så jag har gått miste om TRE år med dig? De är bara läskigt! Men under denna tid vi HAR känt varandra, FAN va mycket vi har gått igenom tillsammans? Och jag har DIG att tacka för så mycket!

Du är den vännen jag litar på i alla lägen.
Jag vet att jag kan säga ALLT till dig! Och jag vet att de stannar där.
Vi kan hata varandra – Men vi älskar varandra!
Vi kan tycka olika – Och snackar om de.. Oftast vinner du 😛

Men oavsett vad, så vet vi.
Att vi ALLTID har varann!
Du och jag B1.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats