PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag SEX – Min dag!

♥ Dag 6 – Min dag.

Eftersom jag har hamnat några dagar efter så uppdaterar jag från i Fredags!
Min morgon började med att jag vaknade upp brevid världens gladaste lilla skitunge! Bara DE gjorde hela min dag. Men…. Det blev lite packning, för vi skulle som sagt till svärföräldrarna på övernattning i Stockholm! Packade färdigt, och gick ner till tåget. Men bestämde oss för att ta de senare tåget för vi ville ha en fika på nellies först!
Iväg mot estockholmo. Där den STORA överaskningen kom då vi fick veta att vi skulle sova på Clarion! JAAAAAAAAAAAAAA. Extrem lycka!
Checkade in kring 18.00, tog en liten rundtur i ringen. Tog bussen hem till Lasse och Annika! Pratade lite snabbt, sen så beställde vi lite pizza och käka med hans småbröder! Sen tog vi oss till de underbara hotellet och N J Ö T i massor. Badade, skrattade, busade och sexade lite! 🙂

Vaknade upp morgonen efter, lyckligare än någonsin.
En JÄVLIGT bra dag med andra ord! <3 Tusen tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats