PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag NIO – Min tro.

Jag tror inte på Gud!
Men jag tror på att de finns nånting mer än bara vi här i världen.
Jag tror inte att man bara försvinner när man dör! Energi kan aldrig försvinna, och vad är själen uppbyggd på? Jo energi! Så jag tror på ett ’liv’ efter döden. Och jag tror på goda och onda andar! Jag tror inte att man bara kan försvinna från jordens yta? Ja gör verkligen inte det! Jag tror på onda krafter.
Kalla mig dum i huvudet! Men jag tror på spöken.

Sen tror jag också på att…. vi inte är dom enda som existerar! Världen är alldeles förstor för att bara VI ska finnas? Så mycket som inte ännu är upptäckt! hur kan jorden vara den enda platsen med liv?

Sen tror jag på: Man kan ALLT, bara att man vill tillräckligt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats