PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag ÅTTA – Ett ögonblick.

     

Jag har två ögonblick i livet som jag aldrig kommer glömma sålänge mitt hjärta slår!
Det är när jag fick reda på att du fanns i min mage den 14 Juli 09, den känslan! Den blandade känslan av rädsla och ren skär lycka! Den dagen jag och din Pappa bestämde oss för att kämpa för din skull, även om vi inte kände varandra.

Och den dagen då du ÄNTLIGEN valde att titta ut, notera 11 dagar ÖVERTIDEN efter 8 timmars värkar så låg du verkligen i min famn! och för mig, de vackraste lilla monstret jag någonsin sätt! och de enda jag sa till alla va: Men hon är ju såååå liten me dina 47 cm och 3220 gram! <3
Den dagen, den lyckan! att bli din mamma, är de finaste som jag någonsin fått!
Jag älskar dig Wilja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats