PATRICIA- Mamma till tre små!

Byta rum!

Andys Lekland
Morgonen började med att hjärtat tog upp tjejerna, och jag låg i sängen och drog mig! var vaken en stund, men drog mig lite längre bara för att jag kunde, så himla skönt! vid 08 så drog tjejerna i mig, och ja. De var dags att kliva upp! Vi dukade fram frukost och åt hur länge som helst idag, är det någon mer som håller med mig om att det är de bästa på hela helgen? att få vakna upp, alla är hemma och äta tillsammans. Innan dagen startas med blandade utbrott och trots! Men idag hittils har vi klarat oss ifrån allt som har med tårar och skrik att göra. Klädde på mig, hoppade in i duschen sen styrde vi bilen mot Andys lekland i Barkarby! barnen fick rasta av sig, lekte tills dom blev alldeles svettiga! Vi fikade och hade en mysig stund, mot farmor och farfar och här är vi nu. Kollar på Hockeyn, och jag slår vad om att Canada tar hem guldet.

Jag sitter här och planerar ommöblering utav hela lägenheten, alla ska byta rum är min tanke. Linus är inte lika happy i och med att vi har barnens fina tapet som vi inte vill täcka över för rumsbyte. Och vi vill inte att Novalie ska få behålla de största rummet och Wilja få det minsta, känns lite taskigt även om det kommer bli ett större Lekrum.
Tanken är att flytta ”kontoret!” till vårt sovrum, men då måste vi byta rum med tjejerna. Vi får deras stora, Novalie tar vårt sovrum! och Wilja får kontoret, in med en fin tapet, in med hennes säng, expeditbyrå, ett EGET pyssel skrivbord, hennes dockhus och andra leksaker som hon aldrig får ha för sig själv. In med massa fina tavlor och inreda! de är inte så att rummet är superlitet, hon som bodde där innan hade en 120 säng och både byrå och skrivbord med tv. De är bara de att de är de minsta rummet i lägenheten!
Men Wilja får sitt för sig själv, Novalie sitt. Tanken är att dom ska sluta väcka varandra…. Veckan Wilja är hos Pappa sover N hela nätter utan uppvak, när dom är hemma väcker W Nova för det mesta, och båda kommer till oss för dom vaknat kring 03. De innebär att vi ligger som packade sillar i vår 160 säng.

Men det här är en planteringsfråga…. vet att jag kommer få som jag vill i snar framtid 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej, ville bara säga att din blogg är grym och tänkte samtidigt fråga om du inte kunde göra en liten video där du visar upp er lägenhet? 😀 hade varit så roligt att få se ert hem ”live” 😀
    Ha en trevligt kväll 🙂

stats