PATRICIA- Mamma till tre små!

Bunkra frysen nu tjejer!

Tips till alla gravida där ute, hihi! bunkra upp frysen med god salami och parma! i går tog jag fram de, tinades upp bara på en liten stund! Och gjorde i ordning en god liten blandning till filmen i går. Suktade på den där brien som linus klämde i sig, HELA också för den delen! men fick äta lite god mozarella & halloumi ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Och jag som är så himla sugen på getost hela tiden, blir galen snart.. men jag är i v 26 nu så jag får försöka stå ut 🙂 tiden går så galet snabbt alltså!

  2. T

    Jag förstår, jag trodde själv att man kunde äta det efter frysning under min förra grav) men läser till sjuksköterska och pratade med en överläkare på infektion som berättade det. Det står även på Livsmedelsverkets hemsida att listeria överlever frysning. Menar inget illa, utan jag ville bara berätta ifall du inte visste. Kram

  3. T

    Hej! Jag tänkte bara berätta att det bara är en av de två farliga bakterierna som dör vid frysning, toxoplasma, medan Listeria överlever frysning. Så därför ska man helst undvika rökt/gravat/lufttorkat som inte är upphettat (båda bakterierna dör vid 70grader.) Det är ju en minimal risk att smittas, men ville säga det då du verkar bry dig om rekommendationerna eftersom du fryst in livsmedel. 🙂

stats