PATRICIA- Mamma till tre små!

Brösten är på plats!!

Dom är på plats och jag gråter och jag gjort de sen jag vaknade, jag är så jävla glad!

20130228-130804.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ebba

  Hej och grattis!! 😀 jag skulle jätte gärna vilja följa din låsta blogg då jag följt din blogg väldigt länge nu. jag är några år yngre än dig men din familj får mig verkligen att längta efter min egna och jag funderar även jag på att göra en operation om några år och det skulle därför vara otroligt kul att få följa dig! 🙂 kram och lycka till!

 2. belinda

  Tycker du borde fortsätta skriva om brösten här med, om du inte tycker det är för privat vill säga! Är jätte glad för din skull och hoppas verkligen att dom blir precis som du tänkte dig! Ett par snygga rattar är du verkligen värd!!! Även fast du vart fin innan med 😀

 3. Venna

  Hej! Grattis.. Vill gärna också följa din resa med bröst och allt i din andra blogg 🙂 har läst din blogg från början och vill gärna hänga med! Hoppas du blir lika nöjd sen när de är läkt och att du inte har så ont 🙂 kram

 4. Sofia

  Grattis! 🙂
  Jag har inte anmält mig till den lösenords skyddade bloggen. Men skulle vara kul att följa den med. Har läst bloggen sedan novalie var nyfödd och jag gravid med mitt första barn 🙂

 5. Anna

  Vad glad jag är för din skull! 🙂
  Ser framemot att få se resultatet också!
  Grattis kära du det här är du verkligen värd!

 6. Jenniefer

  Gud vad spännande! Jag följer mer än gärna din andra blogg.
  Jag är sambo/förlovad och vi väntar vårat första barn, jag tycker att det är intressant med bröstförstoringar, eftersom jag själv kanske vill göra det om några år så därför följer jag gärna din resa, hur det är osv. Hoppas att du mår bra och att du inte har allt för ont. Kram på dig

 7. melinda

  Åh, jäkligt avis på dig kan jag lova, haha! Men glad för din skull självklart! 😀 Ser ju bra ut (även om man inte ser så mycket så ser man att där finns fina bröst! haha)
  Tur att allt verkar gått bra ju! 😀

 8. Nicole

  Inte fel att vakna med ett par stora tuttisar ahah glad för din skull vet precis hur det känns ❤ vill följa din resa men hur? Började läsa din blogg för längre sen då du var intresserad av att köpa min dotters uggs. Det är den enda mammablogg jag läser 🙂 lycka till hoppas du inte har allt för ont! Kram

 9. Li

  Stort stort grattis!! Hoppas allt har gått bra och säkert och hoppas att du känner dig glad!
  Snälla jag vill verkligen följa din andra blogg, jag läser den här varje dag och jag älskarälskarälskar din blogg och dig!

 10. Zally

  Hej Patricia, har missat att anmälla mig till att vilka läsa din låsta blogg om din operation. Finns det någon möjlighet att få tillgång till den eller är det för sent?
  Har läst din blogg sedan du lämnade wiljas pappa så följa allt som händer hos er.

  Kramar zally

 11. Sarah

  Åh vad roligt! Grattis! Skulle vilja följa din andra blogg. Men förstår att det är känsligt och jag har ingen blogg så du ser inte vem jag är. Lycka till med nya brösten, eller vad man säger 😉 Ska med göra förstoring om ett tag. Vill först ha ett barn till! Grattis igen!

 12. Johanna

  Gud va jag är glad för din skull ! Shit fällde en tår här hemma nu !
  Lycka till nu med dina nya vänner och hoppas inte du har så ont !
  Dom klär dig redan!
  Kram

stats