PATRICIA- Mamma till tre små!

Bröst & tankar!

(och NEJ de är inte min bröstvårta som syns, som någon tidigare kommenterat. Tyvärr, riktigt så långa är dom inte 😉 de e spännet till klänningen som syns.)

Kom nyss hem! gick ut trots allt i detta skitväder, fick dra vagnen baklänges i snömodden! FY.
Mamma kom och våldgästade oss, och fick mig att starta en community till henne. Teknisk som hon själv är!

På Söndag blir de att dra till: babyrevolution! Ska bli skit kul, varken läst deras bloggar eller så. Men ska bli kul så Wilja får krypa omkring och leka med alla andra barnen 🙂 någon som man ’känner’ kanske också ska dit?

Sen har jag setat och tänkt.
Hade man haft dom pengarna i världen hade ja gjort så mkt med mig själv för att vara så nöjd man kan bli! Prio ett. Jag SKA börja träna, och de kan inte en enda kniv i världen fixa 😛 Även om jag är smal, så vill jag vara vältränad, hård och vara i form. För rumpan existerar inte ens!

Sen…..
TUTTARNA! Fan ska ja göra med dom? snart kommer de endast finnas två stora tomma påsar och två utdragna bröstvårtor kvar. Ni som slutat amma HELT, har era bröst återhämtat sig? eller är dom förstörda för all framtid?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Det stämmer att det är graviditeten som förändrar brösten, amningen gör inte den största delen. Jag tycker det är något man får räkna med och ska vara stolt över. Du fick en jättefin dotter i utbyte av dina bröst. Skulle någon kommentera dem så är det bara löjligt. Wilja har mått bra av dem och det är viktigast, inte sant?:)

 2. Sofia

  Vad jag har hört så förändras brösten till största del av den hormonella förändringen under en graviditet och inte så mycket p.g.a. själva amningen. Jag vet dock inte om det stämmer helt, men det kan vara en aspekt att beakta innan man tar till dyra operationer. Oavsett vad så tror jag att det är bättre att vänta med ev. operationer tills barnafödandet är över och man har landat i sig själv igen.

  Vad jag förstår så har du även gått ner en del i vikt efter graviditeten…så kanske kan ett par extra kilon hjälpa till att fylla ut brösten? (Bröst består ju till största del av fett.)

 3. Jenny

  Innan jag fick barn hade jag typ 70B.
  Under Tiden jag ammade växlade dom så mkt i storlek men som störst kom jag upp i D kupa så det va en ganska stor skillnad.
  Nu efter så har jag 70B igen, fast inga "ungdommsbröst" som man hade förut 😛
  Innan man fick barn va det ändå fyllning i dom men en stor det av själva fyllningen är borta, tråkigt men sant. :S

 4. anonym

  Mina är helt förstörda! Som utbytta från jättesnygga fasta 70c t hängiga skinnpåsar(på fullaste allvar inte överdrivet) 70 b. Har ammat två barn och jag tyckte inte dom blev värre efter andra dom var förstörda redan efter ettan:( Jag tänker inte operera mig!!! min man vill inte heller det, han tycker faktiskt det är sjukt att jag ens föreslagit det! Tycker inte det är en så viktig sak i livet. Men såklart är de ju lite trist att se ut som en sjuttiårig tant när man ser sig framför spegeln, men men som sagt så är det ju helt naturligt att se ut så, så jag försöker att inte lägga så mycket fokus på det.. Har faktiskt inget hopp om att dom ska gå tillbaka sig. De finns ju lyckligt lottade som har snygga efter amminingen, EN av mina kompisar har det. Man ser inte att hon ammat. Men dom allraallra flesta jag vet får hängisar:(

 5. Anna

  Sorgligt men sant. They are gone baby… Blir lite fylligare om du skaffar fler barn men blir lika illa efter att du slutat amma då oxå!
  Guds straff till den intellektuella kvinnan 🙁

 6. Grynet mamma till lille Vidar

  Hahah! Hrmf…. Eh gooone forever gooone! Hade inte så stora innan men dom var i alla fall fasta och fylliga! Från en 70B innan grav. till 80C under grav och sen bomber under amningen till en pinsam Akupa 🙁 Usch hatar att jag ser ut som en man utan bh. Men what to do liksom. Har inga pengar att operera mig med och hade jag haft det hade det gått till viktigare saker som lägenhet, bil eller Vidar ;(

 7. Lisandra mamma till Milo

  Ja kunde tyvärr inte amma i mer än ca 3 månader, men ja märker ingen skillnad alls på mina bröst, kanske visserligen för att ja inte amma så länge.
  Men de e ju inte så konstigt att dom "krymper" när man ammat ett tag, man får se de som så att man har ju faktiskt matat sina barn genom dom och vill man så går det ju faktiskt att göra nånting åt det 🙂

 8. caroline

  Jag är ledsen att säga det, men nej, dom återhämtar sej inte! Inte mina i alla fall. Det fick helt enkelt kosta mååånga tusenkronor. Men nu är jag nöjd igen, efter lyft och utfyllnad 😉

 9. Natha

  Jag hade 75b-c innan jag fick min son, när min son föddes fick jag 75d-80c och när jag slutat amma honom vid 7-8 månader så hade jag precis så som du skrev så nu när jag är gravid igen med min andra älskar jag dom två bomberna jag får ha så länge tills dom blir sådär fula igen hahah 🙁

 10. jenny 19

  mina bröst är ungefär som häng påsar ammade en mådad hade srorlek 75 c ska också operara men känner att jag är för ung för de än

 11. Jenny

  Jag har opererat mina men nu när jag slutat amma har mina också blivit hängigare och "slappare", precis som ett par "äkta" bröst blir. Så egentligen hade man behövt göra en operation efter varje graviditet för även siliconbröst förändras mycket under en graviditet. Hoppas du accepterar din kropp med tiden för du är jättefin!

 12. Miia mamma till My

  Dom har verkligen förändrats drastiskt 🙁 Jag hade stor c innan grav, DD när mjölken rann till. Gick tillbaka till stor c när det blev mindre mjölk. Och när ja sluta amma helt så kollade ja upp min storlek o hade då 75d/80c men när jag skulle köpa nya bh:ar nu i mellandagarna så va den storleken förstor!!?? Så på 5 månader så har dom krympt mer, är nere på 80b/75c nu. Och nu bara hänger dom som påsar. Så det är push up som gäller. Vill fixa dom i framtiden efter alla barn (kanske 3) inte förstora men fylla ut dom. Känner mig som en 50 åring när jag ser dom :/

 13. Patricia,snart tvåbarnsmorsa<3

  Jag gick från en fast b kupa till DD när jag var gravid med Saga, jag ammade henne endast 3-4 månader och mina bröst är som två tomma säckar, ingen form över huvud taget och dom ser verkligen för täskiga ut! Så när jag har råd ska jag verkligen operera, lägga in så jag får en fast snygg B kupa igen.

 14. Emelie

  jag hade inte speciellt stora innan 75B typ (sämst jag är kommer inte ens ihåg min bh-storlek, haha) och nu har jag väl samma, men innan var ju brösten i mycket snyggare form och mer "fylliga" och nu när jag har ammat båda mina söner, visserligen inte så länge någon utav dom, men dom är pissfula tycker jag..ser ut som kärringpattar så jag ska VERKLIGEN operera mina bröst! 🙂

stats