PATRICIA- Mamma till tre små!

Bök hela natten lång!


Gårdagen och natt/morgonen var taget från en dag ur helvetet..
Igår så kämpade jag med läggningen! Började innan klockan 20, båda barnen var verkligen hur trötta som helst! så kände: NU, nu är de dags.
Men dumfan som jag är, var de nog försent, för hur trött Wilja än var, så bara propsade hon på att hon inte skulle gråta! 1.5 timma så skrek hon i etapper, va allmänt sur och grinig på mig. Gav upp och kände mig frustrerad! Linus hade nattat novalie, men hon vaknade hela tiden såfort Wilja skrek! så där va loppet kört.. 22.15 sov barnen! Fattar ni hur jävla sent det är?
Barn SKA inte vara vakna efter 19-20 enligt mig, dom ska sova! hur man än vrider på de, så ska dom bara det. Då är de natt, och dom behöver sömn för att orka med dagen efter! Om man är på semester eller liknande handlar de om en helt annan femma. Men är de vardag, så ska dom i säng! punkt, inget snack. Sen när de blir såhär, så vill jag slita av mig håret… man känner sig rätt sämst, även om man har jobbigare dagar! även för barnen, så blir man bara helt slut efter en sån brottningsmatch (psykiskt). ONGAR är allt för härliga! i alla lägen… not….

När båda äntligen sov så plockade jag fram mina efterlängtade KRÄFTOR! gah, så jävla gott. Där satt jag och sög på dom medan Linus kollade på mig med en äcklad min 😉
Jag kom inte i säng fören vid 01, så får skylla mig själv.. men kunde inte somna, låg och tänkte på allt annat! Måste barnen också ha gjort den här kvällen. Va bara så, för oss alla! :/

Vid 05 började novalie tjorva… gomorgon mamma! :'( Då ville jag kasta något tungt på mig själv som skulle göra så jag fick somna om, förbanna mig själv att jag inte la mig i tid.
Lillan är snorig, och de var de som höll henne vaken! vid dagis lämning så deckade hon, och sover gott i vagnen nu.
Dumma förkylningar, flyg er väg!

De är bara att ta sig igenom denna dag, de är inte alls så att jag har 110 saker inplanerat heller. Kommer stupa gott ikväll kan jag lova!
Tur som fan att jag älskar mina barn.. Annars hade jag skickat er på tippen så jag fick sova i all oändlighet ♥
Sömnlösa nätter hör till, men är man bortskämd vid att aldrig ha bök med de! ja , då tar det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  jag har försökt med regelbunda sovtider till barnen,
  sonen på 6år lägger sig samma tid varje dag (med undantag för helger) & lilltösen försöker jag också lägga i tid på kvällen men hatar att sova & har alltid gjort.
  Hon blir 8 månader nästa vecka, vaknar 07.00 varje morgon, sover 10min vid 9, sen 10-15min vid halv 2, 10min runt 4 (om jag har tur!) sen är hon vaken fram tills 23-23.30 VARJE kväll, oavsett hur jag gör eller vad jag gör.
  Men det blir bättre med åren, det blir det alltid 😉

 2. HW

  Och även om man har en unge som alltid sovit dåligt så tar det ändå :/ Fattar knappt att jag fortfarande funkar (någorlunda) efter 1,5 års sömnbrist!

 3. lisa

  Minns att du skrev att dom skulle fortätta sova tillsammans även när ni flyttar till större. Det känns inte sådär supersmart, som sagt som inatt så kommer dom väcka varandra stup i kvarten. Skyll er själva 🙂

stats