PATRICIA- Mamma till tre små!

BLOGG-BLOCKET!


Som många andra så har även jag skaffat mig en egen Köp/sälj sida på Facebook!
Där lägger jag ut mina saker, barnkläder, allt i de stora hela som vi inte har användning kvar längre eller saker som bara står i något hörn.

De skulle vara jäkla kul om flera bloggare vill börja lägga upp kläder, barnkläder och saker på denna sida så har vi en stor samlad?
Vad tycks om den idén? istället för att behöva lägga ut på bloggar hela tiden som man lätt kan missa!

Eftersom denna blogg är rätt stor, så kan vi nog samla ihop en hel del personer som lägger ut saker? en egen BLOGG-BLOCKET!

Gå med i sidan och sprid vidare: http://www.facebook.com/groups/473074986045760/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra - Mamma till Leon

  Hej! Det står att min kommentar inte skickades igår, så jag gör ett nytt försök 🙂
  Har börjat blogga lite smått igen och bilder gör ju bloggen mer intresant! Tänkte kolla med dig vad du redigerar i och om du skulle kunna göra en liten ”Guide”? Dina bilder är så fina! Jag är helt lost på bildredigering och sånt! 🙂 Kram

 2. Fia

  Förstår precis vad du menar i ditt inlägg om morsor som ska vara så duktiga och berätta för alla andra vad och hur de ska vara. Jag tycker att man är en dålig förälder om man aldrig ger sig själv egentid, eller om man inte tar sig tiden att vara ensam med sin partner. Glad mamma och pappa ger glada barn. Vi har också turen at ha både mor-och farfräldrar som mer än gärna träffar sina barnbarn och inte bara när vi behöver hjälp, utan även bara för att de vill ha barnen hos sig. Håller med om att det är jätteviktigt att barnen har ennära relation till sina mor-farföräldrar n(om möjligheten finns). Strunta i alla besserwissers, de finns alltid där ute och mår antagligen inte så bra själva.
  Jag har altid försökt dela med mig av mina misstag och erfarenheter för att vi ska lära av varandra, och hjälpa varandra och VÅGA prata om när något blivit tokigt.
  När Ellen var liten trillade hon ner från skötbordet, trots att jag stod där hela tiden. Jag bara sträckte mig efter en våtservett. Hon landade med huvudet före i golvet (jag han dock dämpa fallet med min kropp). Vi åkte till akuten, jag grät och kände mig som världens sämsta mamma. Då sa de på Astrid att de kommer in tre-fyra såna fall om dagen…Sen berättade jag om det i min föräldrargrupp och då var det flera som sa att jag var modig, att de aldrig skulle våga berätta något sånt, för att de var rädda att bli dömda som dåliga föräldrar.
  Oj vad långt det blev…summa sumarum, du gör helt rätt och är en jättefin mamma till dina flickor.
  //Fia

 3. Cornelia

  Åh du har så mycket fina barnkläder, jag önskar nästan att jag hade en egen liten, bara för att kunna köpa kläder av dig! Haha, nej då. Men de är så sööööta! 🙂 Kram

 4. Sandra - Mamma till Leon

  Halloj!! Har precis börjat blogga lite smått igen, men för att få upp intresset mer vill jag ha mera bilder och sånt. Och jag tycker dina bilder är så fina! Vad redigerar du dom i? Har du lust och göra en liten ”guide” ? =)
  Kramar

stats