PATRICIA- Mamma till tre små!

Bilskolan

Idag så var dagen D här på besök. Dags att kavla upp armarna och se till att jag grejar det här! Jag är inte känd för att vara ett snille, att jag gick ut med usla betyg har sina förklaringar. Men att ha fullföljt något, verkligen slutfört något har jag inte gjort förens i vuxen ålder. Trodde aldrig ett tag att jag skulle fixa skolan, att jag skulle få bli färdigutbildad frisör, men tji fick jag. 

Idag satte jag mig på bussen med en mage som gjorde uppror till förbannelse! Men jag kom fram till Enköping, hela vägen till bilskolan ville jag ställa in & återvända hem. Men jag tvingade in mig… 

Satte oss i bilen & tänkte att vi skulle åka på någon parkering! Men nej nej, här skulle vi ut och köra med en gång, rondeller & korsningar, möten och köer! Jamenvisst, sa jag att jag hade magont innan? Då vill ni inte veta hur de kändes när jag fick motorstopp i korsningen med många bilar bakom mig och med den där ”övningskörs skylten” bakom bilen, när jag vet hur alla suckar inuti i sina bilar.. hahaha! Vi överlevde, mina knän var rätt svaga när jag steg ur, och jag hoppas att morgondagen blir enklare 😉 

Så nu är lektionerna inbokade, fri tillgång till teori, risketta, och en bunt med lektioner. Vet inte hur många jag behöver men jag bokade in mig på 15 st. 

Linus & barnen kom och hämtade mig, wilja frågade direkt: mamma har du köpt körkortet nu? Kunde inte hålla mig för garv! Nej älskade lilla unge, men förhoppningsvis innan 2015 är slut underlättar jag er vardag något enormt och även min egen. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det kommer du att greja! Jag ska också lägga i en växel nu med körkortet<——fett cheezy… haha! Har dock inte haft ro hemma eller någon annanstans för den delen heller till att läsa nått än. Men apparna är toppen att göra medan man går och lillen sover i vagnen, svårare att läsa samtidigt.

    Lycka till! Vi får heja på varandra!
    kram kraaam

stats