PATRICIA- Mamma till tre små!

Bildbombar från Vimmerby!

DSC00588
DSC00598
DSC00602
DSC00637
DSC00641

DSC00646

DSC00667

DSC00671

DSC00673

DSC00678

DSC00686

DSC00689

DSC00695

DSC00701

DSC00713

DSC00725

Här kommer det en liten bildbomb från Vimmerby och Astrid Lindgrensvärld!
Vi har haft två toppendagar och kom hem sent i går, bilresan gick jätte bra med tjejerna. Förutom att vi fick höra 292 gånger: ”Är vi framme snaaart?” , då hade vi precis lämnat Bålsta.
Vi checkade in i vår lilla stuga och tog oss direkt till parken. Det var så vansinnigt mycket folk, så nästa gång vi åker blir det inte under högsommaren. Men tjejerna var helt exalterade, och det behövdes verkligen två dagar för att hinna se allting. Föreställningarna var helt magiska, och dom spelade så bra! bäst utav alla var Ronja i Mattisborgen, tjejerna älskade verkligen Ronja och dom har byggt upp det så fint verkligen! Vi var hemma runt 19 tiden i går, och tjejerna stupade rätt ner i säng. Vi likaså..
Phu, nu ska vi njuta ytterligare två veckor till på hemmaplan, men endast… vara hemma, bada och njuta på vårt egna lilla vis! skönt att vara hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Hej!

  Jag har följd er några år tillbaka nu. Jag beundra er jättemycker. Det hade jag inte orkat på grund av mina diganoser som jag har. Har själv en blogg som jag skriver om mitt liv och mina diganoser. men jag är väldig glad det jag har om kring mig.Har min familj. Ni har fin bilder och bolgg m.m. Kommer åter att följa er. Ni är duktiga alla hopp tycker jag. Du gärna skriva tikkbaka om du vill. Har det så gott i varmen.

  /Mia

  Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj ALLT för mig så ni vet*S*

  Kolla gärna in min blogg och lämna gärna ett avtryck! Antingen i gästboken eller med en kommentar!

  Tankar från en helt vanlig ungdom med diagnosen ”autismspektrumtillstånd

  men lever efter mottot att hellre se möjligheter än problem! Bloggat tidigare, men blev inte mycket av det hela till slut – får se om det blir annorlunda nu!
  Syftet med mitt bloggande är att dela med mig av mina åsikter och innesta tankar + skriva om vad som händer i mitt liv! Har alltså inget specifikt ämne att skriva om – får bli vad det blir helt enkelt… 🙂

  http://miamiamia.bloggplatsen.se/ och E-mail: [email protected]
  Svara

stats