PATRICIA- Mamma till tre små!

Bf+9 ….. Och SOVMORGON!

Igår va de en dag som va sådär för mig känner jag! hade ont i magen till och från hela tiden. Trodde att det va nått som va på G, men tjiii va lurad jag blev! ;D
Hade en såndär obehaglig och tryckande känsla på hela magen, ner i ryggen. Och där nere! så låg hemma hos Steffi helt strandad och bara kollade på lite film, prata skit & käka vindruvor! helt kalas.

Sen mötte jag upp en fyllesimon som så gärna ville börja provocera mig den saten! ;D han är sån. ENVIS som en tok och han KAN inte ha fel med alkohol i kroppen. Han blir oövervinnlig och får superkrafter och är bäst i test i alla lägen! 😉 men de tyckte inte riktigt jag… Så de blev att jag sucka åt honom å han blev arg på mig! haha.

Men en dusch senare så mös vi ner i sängen. Fortfarande den här molande & jobbiga värken.
Sommartid ska ställas idag! helt otroligt underbart, nu är det nära alltså. Sommarn är SNART här! 😀
Och jag har fått sova ut idag, så himla skööönt! inte sovit såhär länge på år och dar. Och klockan är till å med halv tolv!^^ jäkla lyx.

Förstår att min blogg blivit tråkig & jävligt deppig nu sista dagarna, eller veckorna! Allt jag har gjort är att gnälla. Bara ’jagjagjag’ mår dåligt, jobbigt & vänta. Ja, ni förstår. Så nu ska ja sluta upp med det! BUMS. För det blir ju inte bättre av de så att säga!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin :)

    Jag tycker inte alls den är deppig! det är bara så du känner just nu, men det ordnar sig 🙂
    Jag läser din blogg varje dag och ÄLSKAR den!

  2. fanny

    jotack det där känner man igen.. fulla pojkvänner som alltid har rätt 😛 Haha..
    Jag tycker inte att din blogg blivit tråkig. vi förstår att det är jobbigt för dig. du har snart gått över två veckor. helt sjukt.. jag längtar som en tok efter att se henne.. ska bli roligt att se alla bilder och läsa hur ni har det. måste vara roligt att få en liten tös.. alla dessa fina kläder som finns 🙂 synd man inte är rik.. 😛 Kraaaam

stats