PATRICIA- Mamma till tre små!

BF idag, men ingen liten sessa vill titta ut.

40+0 idag! ♥

Godmorgon på er alla! 🙂

Japp, idag har vi kommit till denna magiska dag som vi väntat på i 9 hela långa månader.. Den här dagen vi har fantiserat om miljontals gånger. Vi har kommit till den här dagen som kändes sålångt bort från verkligheten för några månader sedan. Vi har tänkt och tänkt, saknat och pratat med henne. Vi hade hoppats på att få ha lillan här hos oss ikväll! men vet ni? Det har inte dykt upp någon liten prinsessa ännu! utan hon ligger kvar här i mammas varma mage och gottar sig. Lägger på sig lite extravikt så förlossningen ska bli ääännu tuffare för mamma! <3

Men det spelar ingenroll, för när hon vill komma ut, så är hon färdig helt enkelt! då är hon redo att möta den stora världen, och än så är hon inte det. Då kan hon allt få ligga kvar i sitt trånga lilla bo några dagar till!

Jag trodde verkligen det skulle kännas mkt jobbigare än vad det är att gå över.
Men jag har inte alls mycket tankar kring det? har ju verkligen ställt mig in på att gå över! och titta här? jag har ju faktiskt haft rätt.

Känner att de är skönt att hon inte har kommit ut än, för nu kan de ju komma närsomhelst, och ingen speciell dag som man siktar på? Så det känns faktiskt BRA!
Kommer nog bli lite småtrött ifall hjärtat ligger och gror om tre veckor…. Är livrädd att hon ska bli så stor så att jag inte får ut henne? hallå, jag är faktiskt minimal själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. therese

  Hmm.. Haha ja alltså jag har bf på torsdag, den 25 mars, då är jag i v39+6. Jag går alltså in i v 41 (40+0) DAGEN EFTER bf.
  Förstår du nu hur jag menar? 😀
  Inte för att det har nån betydelse, men verkar ju konstigt om man räknar olika?

 2. Amanda 17, mamma till världens vackraste Jolene.

  Du kommer få ut henne de kommer inte vara några problem 😉
  Är själv bara 1.54cm och min dotter vägde 3790g och var 52cm. Fick ut henne utan problem och sprack faktiskt ingenting 😀
  Snart kommer hon! 😀

 3. Love Oliwers mamma

  Åhh jag är så glad för din skull vännen 🙂 Snart har du henne hos dig gumman. Du är värd all lycka i världen. Du och simon (anderas haha you remember när jag fick för mig att han heta andreas haha) 😛

  Du kommer bli en bra mamma, ta det bara lungt. Ha inte för stora krav på dig själv. Allt kommer inte vara perfekt i början men det är okey, det är okey att tycka att det är jobbigt ibland. Men dem fina stunderna er lilla familj har framför er är så underbara..vänta bara 🙂

  LYCKA TILL NU!!
  Jag tror hon kommer på söndag 🙂

  kram Love

 4. Sabina

  Vår lilla sessan har inte heller tittat ut ännu. Har dock haft en massa onda förvärkar sen igår kväll så förhoppningsvis har hon bestämt sig för att komma ut ganska så snart:)

 5. Maria

  Lycka till gulliga du!
  Idag är det en speciell dag även för mig, min mormor skulle ha blivit 97 år<3
  Kram på er alla (3):)

stats