PATRICIA- Mamma till tre små!

Besök på förlossningen.

10922224_10153151063494120_1154016622_n 11072553_10153151063429120_420440671_nI dag så efter samråd med förlossningen så ville dom ha in mig på en liten kontroll.
Dumma slempropp, blir tokig på det här! I går kväll så börjades det igen, och i morse när jag satte mig på toa efter jag sovit så hörde jag bara ett litet plopp i toaletten, och trodde nästan jag hade bajsat utan att ha känt något. Men så tittade jag ner, japp. Slemmig stor klump med massa slem med blod i. Så i morse så ringde jag, orkade inte oroa mig mer.

Kom in snabbt på en koll. CTG-Kurvan visade sig vara bra, lillebrors hjärtljud såg fina ut och inga sammandragningar att oroa sig för.
Sen gjordes en koll på livmodertappen, nu har den förkortats ner till 2.2 cm från 3.5 cm för två veckor sedan! Men han förklarade att det inte är någon fara, man kan gå med en utplånad tapp i flera veckor. Dom ville först ha kvar mig, men efter lite protester från min sida så fick jag åka hem, men komma på ett återbesök på Onsdag för att kolla så den inte påverkats ytterligare.
Tappen är 2.2 , men jag är öppen för tre fingrar i livmodermunnen, men den är sluten uppåt. Förstod ingenting, men nåväl.
Nu hoppas jag innerligt att det blir de sista besöket på förlossningen innan han är ute! Då blir det tredje gången gillt vi åker in.

Min oro stillades, fick lyssna på Lilleman och tappen fanns kvar, dock lite kortare! en dag i taget så går det bra.
Kom hem till mina svärföräldrar nyss, ska slå på lite fika! Sen är det dags att åka hem och förbereda inför veckan ♥ Novalie har haft en riktigt jobbig natt igen med växtvärk! så hemskt, hon bad om strumpor, efter det så slappnade hon av lite och somnade om efter att ha varit vaken nästan två hela timmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats