PATRICIA- Mamma till tre små!

Behandling på Proforma.

Hejsan tjejer ♥
Har ni glömt bort mig här eftersom jag varit usel på att skriva?
Igår så va jag och mor min på Proforma! Se , nu ser jag ut som en svullen anka! Hoppas de lägger sig, annars är jag skit nöjd. Sist jag fyllde så rann tårarna och de gjorde verkligen skitont.
Använde mig av Restylane då iof, och inte Juvaderm! Sen valde jag Volbella som tydligen ska hålla längre, samt är tunnare i konsistens så de gör inte lika ont att lägga in. Mycket riktigt!
Låg mest och tyckte de kändes som en ansiktsbehandling, blev jätte trött efteråt för jag slappna av så mycket. Mamma som fyllt ganska mycket sa också de, hon har aldrig upplevt de så enkelt och smärtfritt någonsin innan. Mycket positivt! Som vanligt med proforma, underbar klinik och underbara sköterskor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ronja

  Pinsamt, men polsk som du är vad ska man göra.
  Först bröstoperation och sen läppfyllning, snacka om att må dåligt i sin egna kropp. Hoppas din sjukdom går över och att du trivs med dig själv!:)

 2. annika

  Som sagt kommer du från en sådan familj, alltså det går vidare. Skulle det inte kännas lite ledsamt om du fick höra att din dotter t.ex vill fylla igen en tandglugg (om hon nu fick det) för att hon tycker det ”inte ska vara så” medans du tycker hon är den mest perfekta med sin glugg. Sen vill hon fixa till sin för breda näsa, sen sina för små bröst, sen… du förstår säkert. Visst är det upp till var och en men jag vill själv försöka påpeka att mina barn och jag själv är så jäkla fina som vi är, just för att vi är unika med våra ”inte-enligt-normerna-perfektion”:) Men ja, läpparna blev fina!
  Kram

 3. Malin

  Tack för ditt svar!

  Jag är nog en av dem som tycker att man är som man är, men jag har respekt för de som väljer att göra så, alla har rätt att göra vad man vill med sin kropp! Tack igen för ditt svar.

 4. mammasangel

  Hej! Jag är inte alls orolig, den dagen de ens får göra ett ”ingrepp” så är dom så stora som vet vad de vill. Förstår inte själva grejen faktiskt. Häromkring är de vardagsmat att göra något mindre ingrepp medan andra ser de som något hemskt?

  Det handlar inte om att jag inte älskar mig själv eller är missnöjd. Utan kan jag förbättra något så vill jag självklart göra de med de små medel jag kan. Kommer kanske själv från en familj & syskon som alltid brytt om sig och alltid försökt vara i ordning med fina kläder, jag är väl likadan.

 5. Malin

  Hej!

  Jag har en fråga, är du inte orolig eller bekymrad över att Wilja och Novalie inte ska känna att de duger som de är när du har opererat bröst och fyllt läppar? Bara en nyfiken fråga, absolut ingen kritik till dig! Bara undrar hur du tänker och reflekterar över att de påverkas av att du fixar mycket med ditt utseende.
  Glad påsk, hoppas ni får en fin helg! 🙂

 6. Miriam

  Snälla vackra Patricia, du borde inte fylla kroppen med skit, haha förlåt men du är ju redan så jäkla vacker!

 7. Anna

  Självklart är det upp till dig men är bara nyfiken på hur det kommer sig att du vill fylla läpparna? För du har ju naturligt fylliga läppar i dig själv menar jag!
  Brösten förstår jag att du gjorde och dina anledningar till det så det är ju helt befogat men tycker bara det är synd att du som är så naturligt fin ska fylla kropp och ansikte med massa saker, tyvärr brukar det bli så att till sist så ser de flesta fruktansvärda ut för dom fortsätter och fylla läppar, sen är det ögon, panna och annat som ska fixas och dom tycks aldrig sluta!

stats