PATRICIA- Mamma till tre små!

Bebis horoskop! :)

FISKARNA (20 feb – 20 mars)

Dessa barn bryr sig mycket om och gör villigt saker för andra. De är snälla, kärleksfulla och medkännande, vilket vissa människor tyvärr kan missbruka. Fiskens föreställningsvärld är högoktanig, vilket kan ta sig märkbart kreativa uttryck. De är berättare, dagdrömmare och visionärer. Musik och konst ger näring åt fiskens mottagliga sinnevärld, men det kan vara bra att förankra hans eller hennes romantiska sinnelag på Moder Jord emellanåt.

Nyckelord: Fantasifull, kärleksfull, omtänksam, självuppoffrande, drömsk, magisk, mystisk, medkännande, intuitiv, uttrycksfull och empatisk.

Föräldratips: Om du hjälper ditt lilla fiskyngel att fokusera sig, kan han eller hon åstadkomma mycket som även kommer andra till godo.

VÄDUREN (21 mars – 20 april)

Dessa barn tacklar livet med energi och drivkraft, är impulsiva och ibland övermodiga. ‘Action!’ är allt och ditt barn kastar sig huvudstupa (ibland bokstavligen) in i allting med passion och övertygelse. Du kan vänta dig skrubbsår på knän och blåmärken överallt. En ledartyp som ger startskottet för många projekt och förväntar sig att andra ska se och rätta sig efter detta.

Nyckelord: Passionerad, kraftfull, oberoende, aggressiv, energisk, modig, egoistisk – här finns viljestyrka och högtflygande fanor.

Föräldratips: Du som är förälder kan lära din lilla vädur att kompromissa.


Ja, det ska bli intressant detta! ;D vem kommer hon att bli? ensamvargen som trivs med sig själv eller den jobbiga satungen som alltid hittar på en massa hyss! Kul å se.
Syster är fisk, och det mesta stämmer in på henne. Och blir det en vädur så har vi bara MIMMI som bevis! HERREGUD säger jag bara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Vore väl hur nice som helst med en liten mini-me;) HAHA! Ännu en liksom:D Ska lära henne ALLT jag kan! 😉 Mittbarn kommer inte få det lätt heller, kommer bli en liten jungfru om det går som planerat 😀

  Detta är ett noggrant barn – jungfruns detaljseende är värdefullt, men behöver kombineras med förmågan att priotera det som är viktigast. Renlighet och ordning är viktigt och jungfruns inneboende kräsenhet kan göra att dessa barn är petiga med maten. Jungfrun älskar att vara tillags och att bli nekad eller bortstött kan sätta djupa spår. Hon eller han är nyfiken, vetgirig och lägger gärna manken till när det gäller att lära sig något nytt.

  Nyckelord: Analytisk, skicklig, effektiv, kritisk, noggrann, exakt, metodisk, försiktig och blygsam.

  Föräldratips: Jungfruns självförtroende växer i takt med det beröm som ges.

 2. monica o baby felice

  Jo men det har jag, massor tom. Synd att vi inte pratat tidigare , gav bort TRE ikea kassar med kläder förut men bebis kläder, allt till tjej!
  Ska kolla om de finns nått jag kan tänka göra mgi av med , har FÖR mycket och de onödigt att spara så mycket som jag gjort!

  Ja visst! Har endast fått göra långhåriga frisyrer så skönt med nån som vill ha lit annat! de tycker jag verkligen du ska unna dig!

  förövrigt väntar jag bara och vill klicka mig in på bloggen och se "oj, nu har värkarna börjat" 🙂 kommer bli så bra så!! Spännande o se hur lil tjejen kommer att se ut!! Tror hon kommer likna sin mor mest 🙂

stats