PATRICIA- Mamma till tre små!

Bebis bebis bebis.

11158016_10153245781859120_1456386869_n (kopia)
11165830_10153245092294120_1663098041_n (kopia)
11178514_10153245781689120_1363386371_n (kopia)
Nu handlar det mycket om vår lilla bebisbubbla, det antar jag att ni också förstår! Vi gonar hela dagarna här hemma och har ännu inte vågat visa oss ute bland folk. Men jag inser att den dagen börjar komma med stormsteg! Redan på Onsdag är det dags att inleda mitt liv som en trebarnsmamma med allt från hämtningar, lämningar på förskolan, handlingar och middagslagning! blir svettig så fort jag tänker på det. Främst för att vi kommer vara tvungna att ta den där förbaskade bussen, 1.5 timma för en lämning och för att komma hem, det är nästan så att jag känner att jag har tjejerna hemma.
Samtidigt så vet jag att båda är så stora nu och behöver sina kompisar, åtminstone Wilja. Till hösten så byter dom ju förskola, och kommer göra saken lite lättare. Men det kommer bli en svettig period fram tills dom går på sommarlov! Men det är bra, behöver ut och röra på mig efter all tid jag suttit på arslet de sista månaderna.

Sen är vi så rädda att vistas bland folk, för det första pga att han är lite tidig. Men sen också att vi vet ju vad de innebär med ett barn med RS även om det börjar dö ut nu och vi går mot bättre tider. Inser snart att han måste följa med mig och handla.. att vi måste ta bussen.. att vi måste gå in till centrum. Hittills då har bara våra barn fått träffa honom, farmor och farfar. Annars så har vi varit lite försiktiga med även besök! han kommer ju att finnas kvar. Samtidigt får jag inte bli alldeles för överbeskyddande. Men det bara kommer över mig när jag minns tillbaka på Novalies tid, när hon slutade andas, fy sjutton. Jag sitter som en hök över Tristan och kollar hans andning hela tiden! Måste sluta.

I dag var det iallafall första gången på sisådär nästan 8 månader jag gick en längre promenad! våra fina grannar fick ju sin son två dagar innan oss, så dom fick med oss ut på en långpromenad med deras hund! en hel timma var vi ute och gick i solen (och blåsten) så himla skönt! men jag var så andfådd, och kommer ha träningsvärk imorgon. Känner fortfarande av mina fogar, och nu på kvällen gör de förbaskat ont faktiskt.
Linus har tagit med Novalie på sin träning, blir en sen kväll för henne! Men nu ser det annorlunda ut hemma, ingen som ska till dagis 06.00 på morgonen längre, så hon fick följa med Pappa och mysa! det behövde hon nog, bara lite egentid. Nu när man blivit storasyster och allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  planerar du att ta körkort nu när du klarat din utbildning? minns ej om du skrivit ngt kring det innan!
  meeeer bebis till folket säger jag:)

 2. Malin

  Han är så söt! Nästan så jag blir sugen på en tredje. Har en elva månaders här hemma. Det går ju så fort bara! Förstår att du är lite orolig, men det är normalt och tillhör moderinstinkten. Tillslut måste man ju ta sig ut tids nog. Det är skitläskigt i början. Jag vet precis. Njut av tiden hemma och tack för att du delar med dig så öppet om saker o ting. Du verkar vara en fin och äkta människa! Hoppas ni får en mysig helg nu. Kram!

 3. sandra v

  Jag förstår dig. Jag är jätte rädd för RS viruset. Det är inte förrän nu jag har börjat gå ut bland folk med min bebis och hon är snart 3 månder.

 4. Ssss

  Tycker bara det är klokt att vara extra försiktig nu i början! Du vet ju tex vad RS innebär och då är det väl befogat o vara lite överbeskyddande nu. Folk tar alldeles för lätt på sånt tycker jag.

 5. Sandra

  Fy vilken dryg och onödig kommentar! Tycker man borde tänka efter lite innan man kastar ur sig allt rakt ut och inte ens vågar lämna ett namn.

  Vilken otroligt söt liten godbit ni har fått! Är helt säker på att du kommer klara det vardagliga livet galant.

stats