PATRICIA- Mamma till tre små!

Barnrums-inspo hemifrån oss!

Här kommer lite bilder hemifrån oss på tjejernas rum! äntligen så börjar det kännas mer okej i Novalies rum, har haft så förbaskat svårt där inne för att få till det bra.
Sen sa Linus något, ”Vi borde sätta in panel där inne” sen dess kan jag inte släppa det, och de blir inte bra förens den är på plats!
När jag skrev här inne på vimedbarn sist, så var Wiljas rum (med turkosa tapeten) ett litet vitt kontor. Tjejerna delade på vårt sovrum som vi har nu, men vi kände att det var dags att låta dom sova själva.
Wiljas rum, kostade inte mer än 1000:- att möblera, inkl tapeten. Den kommer från Rusta från alla ställen, 49:- rullen, istället för Midbec med stjärnor dom hade i sitt förra rum för 1000:- rullen.
Och den här är minst lika fin, och bra i kvalité! så det behöver inte vara dyrt. Gick runt i massa små butiker och hittade detaljer, Wiljas fina växasäng fyndade vi på blocket! Likaså Novalies.
Det är där man hittar dom fina och gamla, inte Ikeas.. känns opersonliga, även om dessa är gamla och inte speciellt dyra så tycker jag sängarna från förr är så mycket finare, och bredare att ligga i.
Tänkte bara visa lite bilder så någon kanske hittar en inspo hur man kan göra! Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Jaa sätt panel!
    Vi har nyss köpt ett hus som vi flyttar in i, i oktober och jag funderar starkt på att sätta upp panel i dotterns rum, men behöver änna se hur det blir innan. Så ni får gäärna sätta upp så jag kan få se innan vi gör det ;).
    Du är förövrigt jätteduktig på inredning så kan inte tänka mig annat än att det blir jättefint!

stats