PATRICIA- Mamma till tre små!

Barnledig helg!

Godmorgon <3
Skyller på att jag har för mycket att göra, men om sanningen ska fram så är de faktiskt så! Är i en tid där trotset får en att ramla av stolen när man kommer hem efter en dag på salongen, och när barnen somnar har man nästan själv hunnit somna sittandes i soffan! Men man får ha i tanken – att de är en fas, och de är en vilostund innan nästa fas dyker upp som ett brev på posten! Så motivationen här inne kanske inte är på topp, försöker hitta lusten igen! Finns det något ni läsare kan tipsa om jag ska skriva? Finns de något mer ”tips” ni önskar, en frågestund?

Den här helgen har vi iallafall jätte mycket mysigt att se fram emot, idag så blir det äta på pizzahut med familjen, & imorgon så nalkas det en eftermiddag tillsammans med mitt hjärta på tumanhand, shopping, julklappsletning & bio! Det var över två år sedan vi sist var på bio, och en middag 🙂 känns inte som de kan bli bättre! Vi väljer att fira in bebisens första 12 veckor med en liten lättnad med vetskapen att de brukar gå bra om man kommit såhär långt!

Vi väntar spänt på ultraljudet nu som är nästa vecka! Hoppas med varenda finger och tå jag bär på min kropp att allt ska vara bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats