PATRICIA- Mamma till tre små!

bareMinerals <3


Äntligen så ligger detta i mina ägor♥
Fick en liten present utav min älskling, jag som önskat mig de här så himla länge! så nu hoppas jag verkligen att de är värt pengarna då de är DYRT.
Jag köpte sen själv till den lilla lilla concealern (med lilla spegeln) bara den kostade 395 kr. Man blir ju ruinerad, men nu har jag de och är så jävla glad och ska testa och se om detta är något för mig. Ni får gärna lämna lite tips om de, hur ofta ska man tvätta penslarna??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Tvättar mina borstar 1-3 gånger i månaden, så ofta jag pallar. Du ska tvätta de med shampoo eftersom de är äkta hår och de är viktigt att de inte kommer vatten i borsten för då kan håren lossna… Så håll borsten neråt och blöt den försiktigt i vatten. Sen sköljer du ut shampoot och gör så tills shampoot skummet är vitt. Sen kan du avsluta med lite balsam för att göra de extra mjuka. Efter de lägger du borstarna med lite lutning neråt på en handduk (endast lite lutning för om de kommit in något vatten i skaften så ska de rinna ut!) Brukar göra de på kvällen så är de torra på morgonen! Hoppas du förstår min lilla beskrivning! Kram

 2. Helen - mamma till L&E

  jqg köper på lookfantastic.com fri frakt dessutom. startkitet för under 500 å foundation 8- 9g burk för 200 kr med rabatt. oftast är de nedsatta till 200 utan rabatt. 🙂 använt deras smink många år men fibbs vissa som inte tål ett ämne i den. :s

 3. Ellenor

  Sminket är helt klart värt sitt pris:)) bästa jag nånsin har andvänt iaf:) Ville även säga att du har en fin och bra blogg plus att du är galet snygg!!!!

 4. Meli

  Jag köper mitt bareminerals smink på http://www.beautybay.com, fri frakt till Sverige. Sidan är från England så man slipper tullen med:) Tycker det är helt för dyrt att köpa på Kicks då det kostar nästan dubbelt.

 5. Louise

  Jag har detta set hemma, det beror på hur mycket du använder dom, men jag tvättar mina med diskmedel och balsam efteråt, efter ca 3:dje användningen med puderborstar. Bara balsam om det är äkta hår.

stats