PATRICIA- Mamma till tre små!

Bara en vanlig Söndag!


(instagram-bilder, mammasangel)

Söndagskväll, och vi har inte gjort precis någonting idag! Två snabbisar till affären, annars har vi städat, pärlat lite, myst med tjejerna! Märker att de är lite rastlöst nu, men såna dagar är bra att ha också! nyttigt att hela tiden inte ha 100 saker att göra.
I veckan så kommer de bli en tuff vecka, mentalt..
Imorgon är det dags att åka till Enköping för första tabletten :/ Har äntligen efter snart 3 veckors väntande fått tid.. sen hela onsdagen ska spenderas på lasarettet!
Känns som jag stängt av mig nu, på många plan. Vet inte hur jag kommer att reagera över huvudtaget när jag väl är där, kommer känslorna komma efter?

Sen är jag iallafall lyckosam som får ha Wilja hos mig hela veckan igen, hon åker eventuellt till Pappa Mån-Ons, sen kommer hon hem igen ♥
Veckan ska spenderas med att ringa samtal hit & dit, samla ihop en mängder med Papper! Ja, jag kommer nog vara rätt slutkörd lagom till helgen..
Ska försöka övertala mannen till lite julpynt också! Någon som är totalt anti allt som har med rött & tomtar å göra! Ska försöka inreda en totalt vit jul här hemma..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hittade din blogg och har sedan dess läst den jätteofta, jag tycker du är väldigt stark som delar med dig av det här, tror att det är väldigt tabu, ingen som pratar om det.

    Det är bara ni som vet vad som är rätt, hur kan andra tro att de ens har rätt att yttra sig om det här? Blir helt förbluffad över folk.

    Hoppas allt går bra så att du kan gå vidare snart. Kram!

stats