PATRICIA- Mamma till tre små!

Baka baka liten kaka!

I går så hade jag verkligen fullt upp från morgon till kväll, men fick så mycket gjort ändå! Kokade en köttfärssås i 2.5 timma, alldeles mör och så saftig blev den med gott rödvin i! mums.
Hann baka en kaka under tiden, fräschade upp håret så de är lite höstligt! Hade en färgkund här hemma, tvättade, städade igenom allt så hela lägenheten doftade vinter & kanel.
Dammsugaren började lukta lite sisådär, så hällde lite kanel på golvet och vips kom den där underbart goda doften spridandes lite lätt! saknades bara lite apelsindoftande ljus så hade vi haft jul här i vårt hus. Är redo & klar för att inta position salong i dag, kommer vara hemma senare i kväll än vad jag tycker är okej. Närmare 19.30, på en Fredag liksom… nej, de är inte okej alls.
Längtar tills den nya kursen börjar nu, känns som de är lite dötid så här emellan! ♥ Blir ju så mycket roligare när man har ett mål att sikta på, ett slutmål liksom. ”De här ska jag klara innan de är slut”. När man har chansen att utmana sig, göra de där lilla extra som krävs för att de ska bli så bra som man bara kan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annasvarld

    åå igår hade jag tänkt å baka sockerkaka meeed =) blev aldrig nåt för jag va så lat haha men ska nog göra en tigerkaka snart! Älskar formen du använt!
    annasvarld.vimedbarn.se

  2. Linda

    mysig kaka! ;D Det är ju så underbart när det doftar jul hemma! Nu blir det att bita sig i fingrarna tills man får börja pynta :S haha

    kram finaste du! <3

stats