PATRICIA- Mamma till tre små!

Bad & mys idag!Idag har vi verkligen haft en jätte mysig dag! Blev inte farmors och farfars strand, utan de blev Kalmarsstrand istället! Det är rätt långt att gå från bilen, med packning och bilstol och allt.
Så så blev de, men lika lyckat de! Wilja har plaskat & plaskat! Lilla badtroll. Hon är inte direkt blyg.. Hon gör en Linus som när han va liten! hon kollar igenom ALLAS väskor och kylväskor & ser om dom har nått spännande att bjuda på. Springer fram och pratar med tanter & farbröder! Vår Wilja är inte de minsta blyg som jag nämt, vilket inte alltid är speciellt bra…. Men sån är hon! man får springa henne hack i häl & kolla så hon inte stör folk. Men de är de värt! För lyckan i hennes ögon är obetalbar.
Novalie njöt av sitt parasoll i skuggan med sina leksaker! Mamma & millan fick i sig lite lunch och solade medans solen var framme! Men så fort den gick i moln så blåste det som tusan och det blev rätt kallt. Så hemma var vi till 16 ca!

Nu har vi alla sovit en sväng, så himla skönt! Har gräddat en mängder med pannkakor så vi har till lunch imorgon också.
Nu längtar jag efter Linus som jobbar sent hela veckan, konstigt att inte få vakna upp brevid honom och ha han här hemma på dagarna! Kommer ta ett tag att vänja av sig..
Tack för idag♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Hej! Kan du inte berätta hur en dag ser ut för er? Jag har 2 barn med samma mellanrum som dig och jag får inte ihop det. Hinner knappt sminka mig. Eftersom du alltid e så snygg och fräsch så är jag nyfiken hur du får ihop allt?
  Tack för en fantastisk blogg!

  1. mammasangel

   Hej Linnea! Både ja & nej, han har fått antibiotika som han äter! han fick ju Borrelia.. men tyvärr kan det sitta i länge utan att man blir av med de, även att man blir dålig till och från.
   Men läget är helt klart mycket bättre & febern är borta 🙂

stats