PATRICIA- Mamma till tre små!

Att blotta ut sig själv.

20140423-222545.jpg

Hur mycket jag än vill, så måste jag börja inse att jag glider längre och längre ifrån det här med att blogga. Jag har ingen glöd direkt längre, jag har inte tiden att skriva vettiga inlägg på samma sätt som förut, jag har inte heller någon större lust att uttrycka mina åsikter lika starkt som förut, baksmällen som kommer är inte värd det. Det är så skönt att slippa haters, onödiga och nedlåtande kommentarer!

Nu finns det inget i mitt liv någon kan sura över, vara avundsjuk på eller bara vara allmänt bitter på! Jag tränar, går min utbildning är en vardaglig wifey, och mamma. Jag gör inget som provocerar längre! Känns skönt att ha kommit hit.

Känner inte heller några måsten, utan väljer att uppdatera när jag har lust. Skriva av mig när jag vill, inte bara för att publicera för att nya läsare ska hitta hit. När jag var gravid och väntade tjejerna så var ju min blogg spännande. Man följde varandra under graviditeterna, nu är de slut på smekmånaden! Barnen börjar bli stora, jag har inte tiden helt enkelt på samma vis som förut!

Men jovisst, en stor del utav mig finns här inne. Och oj som jag blottat ut mig inför alla er så många gånger.. Jag är helt enkelt ledsen! Mitt liv är rätt så awsome just nu, men förbannat tråkigt för er! Haha 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Jag vill bara säga att jag älskar din blogg! Jag är en 15-åring och jag läser Kissies, Kenzas och andra kända bloggar men när jag går in på din blogg(som jag gör varje dag) så känns det så mysigt att läsa, du verkar vara en jättebra person och du har en fin familj. Jag hoppas varje gång att du har uppdaterat. Jag gillar att läsa hur du haft det i skolan eller gymmet och så. Blogga när du har lust, jag älskar i alla fall att läsa din blogg och jag har gjort det i några år nu.
  PS. Jag såg dig för några/någon månader sen, så kul ju, passade inte att gå fram då bara. Nästa gång ska jag Janne mig gå fram till dig om jag ser dig igen om jag får. Du rökte då om jag minns rätt. Gör du det fortfarande?
  Kram

 2. Sofia

  Hoppas din gnista för bloggen kommer tillbaka, går in flera gånger dagligen för och se ifall de finns något nytt inlägg. Alla inlägg är bra och roliga, älskar dina barn och ert liv verkar så roligt! Kram från en trogen läsare!

 3. Sara

  Tråkigt att du känner så men förstår tanken av de du menar.
  Tycker om din blogg jättemycket och det är så kul att läsa om din träning och allt annat du pysslar med 🙂
  Roligt att du mår bra nu,det märks på bilderna och dina texter 😉

  Tråkigt om du tänker sluta blogga,kul att få se lite mer av din vardag och liv än de som visas på instagram.
  🙂

  Kramar Sara

 4. Isabelle -Mamma till E&A

  Vilket bra beslut! Så skönt att man inser att man inte bloggar, för att tillfredställa andra, när man slutat göra det så tror jag att man finner en inro ro, precis som du gör nu. det blir ett stressmoment…bra att du gör detta! Stå på dig =) du e grym!

 5. Ida

  Patricia, din blogg är absolut inte tråkig för att du har ett normalt vardagsliv vid sidan. Din kreativitet och allt du hittar på med inredningen, träningen, skolan är jätterolig att läsa om. Känn ingen press att skriva, ville bara att du skulle veta att du inte är tråkig 🙂

stats