PATRICIA- Mamma till tre små!

Att bli på illa humör!

20140128-112448.jpg

Morgonen började as bra, och var på tok bra humör! Men sen hände det något på vägen och jag har parkerat mitt arsle på stolen och känner mig rätt apatisk. Inget är roligt just nu, har rullat permanent i en månad nu 6 timmar om dagen! Rullar fan i sömnen nu, men såklart! De är ju detta som är bra (egentligen) även om det kanske inte är de roligaste just nu. Kommer bli expert. Så får se de på den ljusa sidan 😉

Vill bara hugga tag i saxen och få börja lära oss alla färger, men sakta i backarna ett tag! Man är ju så ivrig som vill allt på en och samma gång.

Vi hörs av hemma sen, efter lite mat i magen kommer jag garanterat bli på bättre humör. Äter jag inte, så är jag värre än båda tjejerna utan mat i flera timmar! Blir så tjurig och vres utan! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emilia

    Har precis hittat till din blogg och måste bara säga.. HERREJÖSSES vad du är vacker!! Och dina barn ska vi inte prata om! 🙂 Har suttit och kollat igenom flera flera flera sidor nu och är så glad att jag hittade hit, ny favooblogg, YEY! 🙂

stats