PATRICIA- Mamma till tre små!

Åter i Bålsta!

Nu är jag äntligen hos hjärtat!! <3
Middag har lagats, Linus är nu på träning! Wilja ligger här och sover redan för natten, och jag sitter här och kollar igenom alla sidor som jag har missats! 🙂 imorse åkte jag och mamma en sväng till farsta! Hittade lite försenade presenter åt Linus! Så NÖJD han blev, och va så kul att se! Även om de inte va de som ja planerat. Nu återstår bara VÅRAN dag kvar!

I helgen är det Påsk! Och som de ser ut nu är jag barnfri.. Men det kan ändras lika snabbt det! Nu blir det att duscha, sen MYS på högsta nivå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats