PATRICIA- Mamma till tre små!

Ärren efter min OP.

B1 & B2 är nu 1 månad och 12 dagar gamla ♥
Inget i livet kan förklara hur mycket det här har gjort för mig som person, det känns som att dom alltid funnits där och känner inget obehag med implantaten alls! dom har sjunkit ner så fint, även om det är många månader kvar tills dom är färdiga.
Där ser ni ärren, jag är röd kring med det är tack vare tejpen som jag idag tog bort för att byta! dom är så små och tunna så dom kommer inte synas för ögat om något år, det är ett otroligt hantverk som Örjan har gjort! Han är ju känd för sina fina ärr som han gör, och bröst också för den delen. För enligt mitt tycke, så finns de inga finare än just hans bröst. Konstigt de här, jag pratade med Johanna om detta! Man har blivit så himla öppen gällande de här, de är inte längre ”tuttar som man skyler” utan man pratar om implantat! Och när man träffar någon annan som gjort en OP, så klämmer man, visar, man visar ärr, haha! ja ni förstår kanske vad jag menar. Man är ju så oerhört glad och stolt, och för mig var detta att få ett helt nytt liv!
Jag är inte ens 23 år men med brösten så förstörda, och nu är dom så fina så jag vill gråta varje gång jag ser dom i spegeln.
Dom är alldeles perfekta.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JULIE

  Riktigt fina ärr! Har försökt få dig att kontakta mig så man kan få adress och lösen(?) till bröstbloggen men ingen tur. Jag vill också OP:a mig men tänkte gå ner mina mammakilon först (är i full gång just nu) så förhoppningsvis ska jag be om ett nytt par lagom till min B-day som är dagen efter julafton. Ska be hela familjen strunta i alla julklappar och födelsedagspresenter och bara bidra med summan som krävs för att jag ska komma i rätt riktning mot att skaffa implantat.

  Efter dina få bilder du lagt upp här där brösten syns (då jag inte har annat att gå efter) tycker jag att dina resultat är riktigt fina. Funderar mycket starkt på att göra mina hos Örjan sedan också (thanks to you!) trots att jag inte bor i Stockholm. Men måste fråga, hur mycket fick du betala för operationen? Något man kan delbetala? Tänker alltså om man kan betala lite varje månad eller så… Du är ju mer insatt än mig så du får gärna dela med dig 🙂 Många frågor som sagt, hoppas det inte gör något!
  Kram

 2. maria

  Fy mina bröst är inga vackra! Hade inte mycket till bröst innan men nu när jag ammar och när ag väl slutar kommer väl bara vara två små påsar med lite sand i. Ne fy! Men efter att alla barn är ute så blir det snygga titts till mig med=) bara så dyrt men är ju såå värt det!!

 3. Rebecca

  Shit vad fint han har gjort, man ser ju knappt ärren! Förstår att han är känd för det med tanke på hur bra han gjort det. Klart du ska vara glad och stolt över dina bröst!! 🙂 det är du värd!

 4. Ella

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja läsa din andra blogg också!
  Har följt dig sedan starten och är inne och läser varje dag!!

  Hoppas jag får möjlighet till att läsa din andra blogg

  Ha det bra!

stats