PATRICIA- Mamma till tre små!

Äntligen hemma.


Äntligen… efter tre månader borta, så är vi nu hemma igen!♥
Inget ord i världen kan mätas med den känslan, allt har bara släppt! varenda sten är bortkastad! Slipper vara ifrån barnen, och hela jag känner mig bara så fruktansvärt lättad.
Igår så hämtades jag och hela flyttlasset! hela gårdagen bestod utav att bära kartonger, packa upp och ställa till rätta! Go middag på kvällen som avslutades i säng redan 20. Var så trötta så vi bara la oss ner istället för att glo på tv, pratade och myste istället♥ Känns lite som jag lever på ett moln just nu, innan vardagen hinner ikapp än återigen. Men jag passar på att njuta, för fullt.

Idag så har vi varit på Mickesmäss! Så jävla stor marknad, med mest dels bara skit 😀 Men det var en mysig Söndagsutflykt. Annars så har vi bara handlat, busat med lillan och ätit en riktigt go middag!
Avslut på denna Söndag blir en äppelpaj, och imorgon kommer min lilla loppa Wilja hem!
Puss och Kram säger en glad Patricia.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. katta

  Riktigt roligt för er och barnen! Super glad för er skull! Folk är bara avundsjuka, bry dig inte om det! Ni kommer få det superbra!

 2. Maria

  Känner så stor glädje för din och er skull! Så härligt att höra att ni är tillbaka som en familj igen. Önskar er verkligen allt gott och ett långt och lyckligt liv tillsammans!

 3. hsja

  Det vet jag väl inte, men för din dotters skull så hoppas jag att hon får vara hos sin pappa lika mycket nu. Fattar inte varför du inte låter henne vara hos sin pappa när Linua finns med i bilden.(inte varannan vecka iaf). visst att du vill leka att ni är en riktig familj men hon har faktiskt en pappa och. det är inte Linus..

  1. mammasangel

   Ska inte behöva förklara, och speciellt inte för någon ”hsja” som inte kan stå för hon är!
   Men, jag berättar gärna då de kanske finns kloka människor här inne som undrar samma sak, men som inte uttrycker sig lika klumpigt eller töntigt så som du gör.

   Simon KAN inte ha Wilja varannan vecka med sitt jobb, just nu har han trollat för att det ska fungera! Därför, annars hade hon fått vara där hur mycket han bara önskade.
   Och kom inte och säg att jag nekar barnens pappor umgänge, de löjligaste jag hört. Hon VET att hon har sin Pappa, och hon VET också att hon har en extra Pappa, du ska veta att det skiljer sig oerhört mycket på det när hennes biologiska finns i bilden.

 4. mia

  Lägger aldrig kommentarer här eller på någon annans blogg. Men blir så jäkla ledsen när jag läser vad folk skriver om en människa de inte vet ett skit om. Folk som tror de vet allt. Ignorera all bullshit som cirkulerar i kommentarsfältet. Jag känner inte heller dig men du känns som en riktig kämpe. Stå på dig och ta hand om dig! Glad att du är tillbaka!

 5. Jennie

  Tycker bara det e så tragiskt att din ”pojkvän” går före dina barn. Då det ej fungerar mellan er så är det verkligen inte en bra miljö fär två barn att vistas i.

  sen att han favoriserar Nova framför wilja vet ju redan alla.. men att du accepterar det är ju nästan bara för hemskt?:O stackars wilja…

 6. Jennie

  kul att de har löst sig mellan er.. men att du verkar acceptera att linus behandlar dig som en jäkla leksak som han kan kasta ut å ta tillbaka när de passar? är du inte orolig att han ngn dag får för sig att han e less på dig igen o kastar ut dig? … du skrev i inlägget när ni gjort slut att det var MASSOR som låg bakom detta å att ni hade olika verderingar o ville olika saker. vill ni plötsligt samma saker nu el? annars kan jag ju säga att av ren erfarenhet kommer detta inte sluta bra mellan er ändå. De kommer inte hålla mellan er i längden så om jag var du skulle jag ställa mig i bostadskö i bålsta ifall om han får för sig å kasta ut dig igen så du inte står på gatan!

  vet inte om du bara e blåst eller om du bara inte vill se?
  kommer aldrig hålla mellan er. menar dock inget illa. tycker bara du borde öppna ögonen å se verkligehetn. Du har två barn å tänka på du kan inte hålla på å flytta å flänga hela tiden så fort de inte passar för herr mr

 7. Nathalie

  Blir helt varm när jag läser. Jag är så glad för din skull. Att känna sig vilsen är det värsta som finns. Måste vara fantastiskt att vara hemma igen och få den tiden med barnen. Önskar er all lycka! /En som vet hur det känns.

stats