PATRICIA- Mamma till tre små!

Anonym: men herregud patricia! seriöst, nu…

Anonym: men herregud patricia! seriöst, nu får du väll iaf ge dig? kanske dags att ta wilja i det främsta rummet istället för dig själv? INET spec snällt och bra för henne att bli hämtat MITT i natten i sthlm???? om kl va halv 12 kunde hon väll fått sovit över natten kan man tycke. det var inge snällt asså fyy Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.133.252.1727 Nu blir jag jävligt förbannad! Din fega skit. Säg aldrig någonsin till mig att jag inte tar min dotter i förstahand! Hon går före ALLT. Det är första kvällen på jävligt länge jag är ensam i fyra timmar! Hon är med mig dygnet runt, till o med när jag skiter. Jag har varken familj eller någon annan avlastning! Så när någon erbjuder sig så värmer det i hela kroppen. Jag hämtade henne med TAXI och hon sov i sin stol! Hur jävla illa är det? Vilks föräldrar åker inte med barnen på natten? Du är ett patetiskt jävla skämt! Hoppas du inser detta själv när du får egna barn. Man behöver få vara sig själv i några timmar också! Dom som känner mig vet att jag har satt Wilja i prio ETT! Därför har jag gjort dessa val. Hade hennes Pappa tagit henne så hade jag inte behövt hämtat henne mitt i natten. Och en till fråga om Simon inte tar henne på kvällar/dagar/nätter. Nej! En gång per månad. Allt är jävligt mkt viktigare! Nä nu kokar jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Självklart är du som ensam mamma VÄRD att skämma bort dig själv! Min sambo ligger borta på jobb 7 dagar men är sen hemma 7! Och det är riktigt tufft att vara själv med två barn varannan vecka! Låt kritiken rinna av dig bara! En mamma som tar hand om sig själv nån gång ibland blir en gladare och bättre mamma!!!

  2. Anonym

    jag menande inge illa emot DOG. jag tycker bara inte att det var så snällt att åke hem m henne mitt i natten. thats all. och klart jag förstår att du behöver egentid. men kan dock tycka att hon kunde sovit kvar bara . bara det jag menade. ta inte åt dig så extremt

stats