PATRICIA- Mamma till tre små!

Amningsbh från Lindex.

DSC02497 copy
DSC02499 copy
Nere i centrum i dag så gick jag in en snabbis på Lindex med Millan! det blev lite nya trosor och två amningsbh:ar i så himla mjukt material ♥
Dom kommer packas ner och användas med omsorg. Sen får jag köpa trosor numera i strl 40/42, herre min gud. Mina strl 34 får jag upp till knäna! det märks väl vart mina kilon satt sig. På min rumpa och mina goa tjocka lår! När jag kom hem så blev jag förvånad över att Linus och tjejerna redan var hemma! han har börjat jobba på hemmaplan som jag missat, och var hemma en hel timma tidigare än vad han brukat och hämtat tjejerna! kändes som en evighet sen det var jag som öppnade dörren och tjejerna sprang emot mig för att ge mig en stor kram. Wilja är hemma, det har varit kaosartat och högljutt! precis så som det ska vara. Tjejerna har borstat sina tänder och ligger nu i sina sängar, har varit alldeles tyst en stund, så förhoppningsvis har båda somnat in.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Jag köper faktiskt amningsbhar utan bygel för mina nyopererade bröst haha. Det finns inte många fina, bra, mjuka och framförallt billiga bhar i F/G storlek så har gått ner lite i storlek och trivs som fan i Lindex amningsbhar tillsvidare. Spara dom även inför framtida barn 😉

    1. mammasangel

      Det förstår jag verkligen! Det materialet påminner lite om löpartröjor, så där mjuka & härliga! Hoppas jag kommer uppskatta dom lika mycket som du 🙂

stats