PATRICIA- Mamma till tre små!

All I Want for Christmas is you.

Känner mig så lyckligt lottad.
Du är så efterlängtad lilla groda, och efter alla månader utav försök så kunde jag inte ha önskat mig en bättre julklapp än dig. Men jag är ju så nyfiken på vem du kommer att vara?
Jag och din Pappa satt och pratade i går, han kramade på magen och sa att du förmodligen kommer bli en kopia utav din ena storasyster! de tror verkligen jag med, att vi snart kommer ha tre lintottar som springer runt här hemma och retar gallfeber på oss stundvis är inte klokt 🙂 gud, jag är så privilegierad över att få vara er mamma.
Men som texten, ”all i want for christmas is you” ♥ Vi räknar ner dagarna till RUL och jag känner mig lika ivrig som barnen här hemma som räknar ner dagarna tills tomten kommer.
Här hemma är julen nästam helt framplockad, gardiner ska upp i helgen och vi ska köpa lite nya julstjärnor! de är de enda som saknas, två stycken hade oturligt nog gått sönder nere i förrådet.
Blir nog ett litet ikea-besök denna helg, strosa omkring och äta julbord med tjejerna 🙂 Jag har för övrigt haft lite problem med CSN har hänt något med min studieförsäkran, så från början var min utbetalning stoppad denna månad. Men nu är det på gång, och jag får in allt i morgon. Glädjer mig över att julstressen är över och alla julklappar är inhandlade, annars hade jag verkligen fått panik.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. rebecka

  Måste börja med att säga hur fin du är!
  Sen undrar jag vilken storlek du har i bh efter op med 400 cc?
  Jag op mina i höstas på 320 anatomiska, nu ångrar jag mig jättemycket och vill inget hellre än att göra om till större, gärna runda implantat.

 2. Emelie

  Försökte ni i flera månader att bli gravida?
  Snälla kan du inte berätta lite om det isåfall?
  Jag och min man har försökt i snart 5 månader..börjar kännas lite hopplöst. Mycket pga att jag har en kronisk sjukdom också som försvårar det hela lite.
  Men kan du inte berätta lite om hur länge ni försökte, om ni använde några hjälpmedel mm ?
  Älskar din blogg! <3

 3. frida

  super fin mage och du är en super fin tjej! Undrar bara om det var CSN lånet du betalade av nu ( var det 260,000?) Eller varför har du CSN/stoppat CSN? Hänger inte med! Blir lite orolig då jag går på CSN nu och tänker att det får man betala varje månad sen i typ 20 års tid? KRAM

  1. mammasangel

   Jaha, nej nej! det har blivit fel med mina studieveckor.
   Det var ett tidigare privatlån jag hade för Björn axen 🙂

   Ja, man får betala av sin skuld hos CSN, dock bara 400 kr i månaden ca med 1.2 procents ränta, ser inte riktigt de som ett lån.. då de är till för att få en utbildning och jobb 🙂

stats